Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Atatürk ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
OdaTV'nin aktardığına göre “Atatürk Diyanete niçin Maturidi-Hanefi şartını koydu? Şimdi daha iyi anlaşılıyor. Şu an ki üst kurulda çok mezhepsizler var” diyen Cübbeli Ahmet, AKP döneminden sonrasını kastederek Diyanet’in “ehli sünnet dışında mezhepler için” ilmihal yazmasını eleştirdi.
Bu durumun “dış güçlere hizmet ettiğini” vurgulayan Cübbeli Ahmet, Atatürk’ün Diyanete “Maturidi-Hanefi Başkan” şartı olduğunu iddia ederek bu durumun doğru bir hamle olduğunu aktardı.
AKP'li Çekmeköy Belediyesi, İBB ekiplerini içeri almadı!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için suç duyurusu! Gerekçesi ortaya çıktı
Türkiye’de milyarlarca dolarlık servete ulaşan Menzil tarikatı gözünü FETÖ gibi yurt dışına dikti, Hindistan’a el attı
Şehit Cenazesinde İmam 'Atatürk' Deyince Cami Alkışlarla Yıkıldı !
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a 5 kuruşluk dava
Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin Taliban övgüsü ortalığı karıştırdı! Peş peşe istifalar "Akıl tutulması yaşıyorlar"
Yurttan icra manzaraları: Cenazesi kaldırılırken icra geldi!
Enflasyon açıklandı! Yıllık enflasyon 15 yılın zirvesinde!
AKP'lilere yasak yok! Fırat’ın kıyısına kaçak villa yaptırdı
İngiliz medyası: "Zengin Türkler Londra’nın lüks mahallelerinden evler alıyor"
Cemal Enginyurt, asgari ücreti duyunca Erdoğan'a patladı! "Etin kilosu 700 lira, ev kirası 20 bin lira olmuş ve sen çıkmışsın dalga geçiyorsun ya"
Böyle rakam hiç görülmedi! Ekonomide borç patlaması!
Bütçe açığı 9 ayda 140,6 milyar TL’ye ulaştı, faize 107,8 milyar TL ödendi!
Esad öldü mü, yoksa Rusya'ya mı kaçtı?