Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Atatürk ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
OdaTV'nin aktardığına göre “Atatürk Diyanete niçin Maturidi-Hanefi şartını koydu? Şimdi daha iyi anlaşılıyor. Şu an ki üst kurulda çok mezhepsizler var” diyen Cübbeli Ahmet, AKP döneminden sonrasını kastederek Diyanet’in “ehli sünnet dışında mezhepler için” ilmihal yazmasını eleştirdi.
Bu durumun “dış güçlere hizmet ettiğini” vurgulayan Cübbeli Ahmet, Atatürk’ün Diyanete “Maturidi-Hanefi Başkan” şartı olduğunu iddia ederek bu durumun doğru bir hamle olduğunu aktardı.
Kurucularından biri Erdoğan’ın arkadaşı… İşte Ensar’ı ‘büyüten’ AKP’li isimler
THK kayyumu satışa geçti!
Avrupa Birliği’nden Türk çeliğine soruşturma
İngiltere’de çok satanları altüst eden Türk romanı
TRT, oda kokusu, yüzük, kupa bardak satarak milyonlarca lira kazandı!
9 dev AVM iflasın eşiğinde
Akit TV'de skandal sözler 'Sivil öldürecek olsak Cihangir’den, Nişantaşı’ndan, Etiler’den, Meclis’ten başlarız !'
İstanbul Valiliği’nin ‘kenti terk edin’ açıklaması sonrası Suriyelilerden miting kararı!
Alaattin Köseler'in tutuklanmasına CHP'den tepki! 'Düşman hukuku'
AKP'yi yandaş anketçileri bile kurtaramıyor: İşte son sonuçlar
Baronlar listesi bir ayda yarım metre uzadı
Kılıçdaroğlu'ndan 'maden faciası' paylaşımı: "İhmallerin hesabını sormak boynumun borcu!"
RTÜK Başkanı Şahin'den 'Narin' uyarısı
Türkiye Esadla görüşme sinyali verince Türk Bayrağını yakan Suriyeliler TSK karargahlarına saldırdı!