Cübbeli Ahmet, Ebrar Karakurt'u hedef aldı: “Putin bile eşcinselliği yasakladı. Bizim hükümette hiç böyle bir ufuk görünmüyor. Sonra ‘Müslümanız’ diyorlar”

46 izlenme 04 Eylül 2023
Reklamlar

Şampiyonluğun ardından Cübbeli Ahmet, ünlü sporcu Ebrar Karakurt'u hedef aldı. Cübbeli Ahmet konuşmasında “Putin bile eşcinselliği yasakladı. Bizim hükümette hiç böyle bir ufuk görünmüyor. Sonra ‘Müslümanız’ diyorlar.” dedi.



Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek altın madalya ile gururlandırdı.

Şampiyonluğun ardından Cübbeli Ahmet, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu oyuncusu Ebrar Karakurt'u hedef aldı.

Cübbeli Ahmet konuşmasında “Putin bile eşcinselliği yasakladı. Bizim hükümette hiç böyle bir ufuk görünmüyor. Sonra ‘Müslümanız’ diyorlar.” dedi.

Odatv.com 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta yol çöktü! Binalar boşaltıldı! Erdoğan’ın danışmanı 4 gün önce hangi FETÖ’cüyle nerede buluştu? 'Uçan araba' sözleriyle gündem olan Varank 'hedef' yükseltti! ''Adım adım aya yaklaşıyoruz. Ay misyonundaki hedeflerimize yaklaşıyoruz" Üniversiteli genç herkesin hayatını özetledi: "Hayattan beklentimiz kalmadı, Bir şeyler için çabalıyor gibi gözüküyoruz, o da insanlar boş konuşmasın diye"