AKP’lilere ‘VIP cuma namazı’ hizmeti sunan Sakarya’nın Karasu ilçesi müftüsü Mustafa Aydın'ın tayini çıktı.
Sözcü’nün haberine göre, hakkında soruşturma başlatılan ilçe müftüsü Mustafa Aydın, İstanbul Tuzla'ya tayin edildi.
Sakarya’nın Karasu ilçesi müftüsü Mustafa Aydın geçen hafta kılınan cuma namazında Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş ve Karasu AKP ilçe başkanı Hasan Yavuzyiğit’e özel halı sermesiyle gündeme gelmişti.
Halı üzerinde kılınan cuma namazı sonrası Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, olayla ilgili soruşturma başlatılması için talimat vermiş ve bu talimat üzerine de Sakarya Müftülüğü harekete geçerek Karasu Müftüsü Mustafa Aydın hakkında soruşturma başlatmıştı.
Savunması alınan Aydın’ın, İstanbul Tuzla Müftülüğü’ne tayin edildiği öğrenildi.
https://www.birgun.net/haber/cumanamazindaakplilerehaliserenmuftuistanbulatayinedildi303401
Sefalette eşitlediler31 izlenme
İBB Başkanı İmamoğlu: Son derece radikal kararlar alacağız139 izlenme
Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'daki fotoğrafları ortaya çıktı!123 izlenme
İran'ın İsrail'e attığı füzeler Ramallah semalarından geçerken böyle görüntülendi45 izlenme
TOGG ne kadar olacak? Togg'un ortağı, üretimden 1 ay önce satış rakamını ilk kez dile getirdi43 izlenme
Özgür Özel şehitler için yapılan anıtta dua etti diye bu başlığı attılar! “Ateşe karşı dua etti”48 izlenme
Devletin memuru AKP toplantısına katıldı!245 izlenme
CHP 'Hodri meydan' demişti: Tarihi surlara asılan Erdoğan pankartı kaldırıldı53 izlenme
İYİ Parti'de bir isim daha istifa etti! Gerekçe, "Akşener'in topluma gereken güveni vermemesi"
Sakallı sarıklı ahlaksız şahıstan yanından geçen kıza iğrenç laflar! "Geçenlere sürtmek lazım. Geçene geçiririz mübarek"
Deniz Zeyrek 'elimde belgeler var' dedi: "Mustafa Varank memur maaşıyla 100 milyonluk havuzlu villa almış"
ABD 14 günde 10 yıllık füze envanterini tüketti