Demokratik Sol Parti'nin (DSP) 14 Mayıs seçimlerine AKP listesinden girip, cumhurbaşkanı adaylığında da Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesi parti tabanında tepki çekmeye devam ediyor.

DENİZLİ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ
Partide son olarak Denizli İl Başkanı Yaşar Kayrakçı istifa etti. Bugün Denizli'deki Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyen Kayrakçı, parti yönetimini sert bir dille eleştirerek istifa kararı aldığını açıkladı.
"MİLLET İTTİFAKI'NA DESTEK VERECEĞİZ"
Denizli'den yayın yapan Denizli Bülten'in haberine göre; "Bizler Millet İttifakı'na destek vereceğiz. Koltuk uğruna partimizi ne hale getirdiler. Merhum genel başkanımız Bülent Ecevit'in kemiklerini sızlatıyorlar" diyen Kayrakçı, DSP lideri Önder Aksakal'ı çok sert sözlerle eleştirdi.
"KOCA PARTİYİ ÜÇ KİŞİ PAZARLAMAYA KALKMIŞ"
Kayrakçı, "Koca partiyi üç kişi pazarlamaya kalkmış. Ecevit bugün yaşamış olsaydı desteğini CHP'ye verirdi. Ülkemiz çok zor bir seçimden geçecek. Bu sıradan bir seçim değil" dedi.
Yeniçağ
İktidara yakınlığıyla bilinen Hacı Yakışıklı övmek için çektiği videoda farkında olmadan gerçeği ifşa etti: 1915 Çanakkale Köprüsü bomboş!29 izlenme
Dipsiz Göl ile ilgili savcılık soruşturması!108 izlenme
Tasarruf genelgesi yeni yıla giremedi: 4,2 milyar liralık araç kiralandı53 izlenme
Gerçek enflasyon yüzde 80!173 izlenme
Ünlü anketçi açıkladı: "Muhalefet bunu yaparsa Erdoğan kaybedecek"71 izlenme
Merve Dizdar, Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı!53 izlenme
Malatya’da taburcu edilip evine gönderilen koronavirüs hastası '1 saat sonra' hayatını kaybetti!123 izlenme
CHP'den 'Cübbeli' hakkında suç duyurusu28 izlenme