Kayseri Melikgazi’de Yavuz Turhal isimli bir vatandaşın pazaryerinde sattığı karpuzlar AKP’li Melikgazi Belediyesi tarafından kepçeyle toplanmış ve Turhal, çektiği bir video ile maruz kaldığı uygulmaya isyan etmişti.Turhal’ın isyan videosu sosyal medya üzerinden Türkiye’nin gündemine otururken, yaşanan olay Cumhur İttifakı’nın ortakları AKP ve MHP’yi Kayseri’de karşı karşıya getirmişti.
MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy karpuzları toplanan pazarcı ile ilgili AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Melikgazi Belediyesi’ne tepki göstermiş, Ersoy’a yanıt ise, AKP eski Kayseri milletvekili ve eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’dan gelmişti.
Yaşanan olay ile ilgili MHP’li Baki Ersoy’dan bir çıkış daha geldi. Yavuz Turhal’a yapılan uygulama nedeniyle AKP’nin yerel seçimlerde kullandığı “gönül belediyeciliği” sloganının hatırlatılmasına, AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın “gönül belediyeciliğinin ağababası yapıyoruz” demesine MHP’li Ersoy tepki gösterdi.
Twitter hesabından bir paylaşım yapan Ersoy, “Bu şehirde teşkilatımız olarak ‘Ağayı da, paşayı da’ tanımıyoruz. Bizim bildiğimiz tek şey yapılan yanlışlara karşı bu sıkıntılı günlerde Kayserili hemşerimizin yanında olmak ve onlara Allah rızası için hayırlı işler yapabilmek... Bizim Sevdamız Kayseri...” dedi.
İşte Baki Ersoy’un o tweti:

http://www.krttv.com.tr/gundem/cumhurittifakindaokrizderinlesiyormhplivekildenh9113.html
''FETÖ'nün kurgulanmış seçimlere çok katkısı oldu''109 izlenme
15 Temmuz'un en tepesindeki ismin 2023'ten beri AKP üyesi olduğu ortaya çıktı26 izlenme
Büyükelçilerden ortak duyuru: Kanal İstanbul beka sorununa yol açar170 izlenme
Selçuk Özdağ’a saldıranlar tahliye edildi90 izlenme
Sedat Peker'den Nedim Şener'e 'pislik' yanıtı! Peker, AKP’li Metin Külünk’le yaptığı telefon görüşmesini yayınladı!266 izlenme
İnce: Cumhurbaşkanlığı seçiminin 5 yıl sürmeyeceğini senet veririm253 izlenme
Menzil'de Ali Erbaş ayrıntısı! Hutbeden yola çıkıp skandalı açıkladı: "Kardeşim 400-500 milyon liraya villa yaptırdı"12 izlenme
Türkiye'nin gündemindeki kararları hep aynı hakim veriyor!145 izlenme
Atatürk'ün ölümüyle ilgili İslamcılardan yeni iddia
Eğitim-İş Denizli 2 No’lu Şube Başkanı Gökhan Okulu'dan Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tepki: "10 Kasım’da siren bile çalınmayacak talimatı mı verildi?"
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde inşaatı süren köprüde iskele çöktü: 4 işçi öldü, 1 işçi yaralandı
Dün iki ayyaş, bugün Ata'nın yolunda!