Yeniçağ Gazetesi’nden Fatih ERGİN‘in haberine göre, Cumhur İttifakı tabanda kriz yaşamaya devam ediyor. Yerel seçimlerden bu tarafa Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde karşı karşıya gelen AK Parti ve MHP arasındaki son kriz Sinop’un Durağan ilçesinde ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre, Abdülkadir Önder isimli bir vatandaş ilçede yağan yağmurun ardından oluşan su birikintilerini ve belediye çalışmalarının yetersiz olduğunu anlatmak için sosyal medya hesabında canlı olarak video çekimi yaptı.
Önder’in ilçede hizmet olmadığını ve yolların su içinde kaldığını vurguladığı konuşması sırasında aynı bölgede manav esnafı olarak faaliyet gösteren Durağan Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi ve daimi encümen olarak kararlara imza atan Yunus Bozkurt, “Para az geldi. O yüzden böyle oldu” diyerek konuşmaya dahil oldu. Bozkurt, sözlerinin devamında ise, “Rüşvet az gelmiş” şeklinde konuştu.
AKP'Lİ BAŞKAN DAVA AÇIYOR
Diğer yandan Durağan’ın AKP Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yaptığı açıklamada “Avukatımızı adliyeye gönderdim kendisine dava açıyoruz” dedi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/cumhurittifakindayenikriz2h36092.html
Seçimler sonrası Avrupa'da tartışma başladı: "Türkiye ile AB müzakerelerine son verilsin"35 izlenme
Bayram müteahhitlerle domuz bağcılara güzel45 izlenme
Bakan Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'dan yine bir ilk! Böyle reklam olur mu?96 izlenme
Gazilere karakolda ters kelepçe taktılar 15 saat de nezarethanede tuttular!52 izlenme
Kasım Garipoğlu'nun şoförü ve fenomen Cihan Şensözlü dahil 6 kişi tutuklandı29 izlenme
Ya o yandaşa ya bu yandaşa!57 izlenme
Bodrum tepeleri alev alev yanıyor!50 izlenme
İmamoğlu'ndan iktidara 'Suudi Arabistan' tepkisi: "Bu gidişin mimarı kim?"45 izlenme
Özgür Özel: "AKP vatandaşı dolandırdı"
Atatürk'e hakaret eden bu adamı Sağlık Bakanı yapanlara yazıklar olsun !
Bakanlıktan halkı mağdur eden talimat: Ankara Büyükşehir Belediyesi otobüsleri Esenboğa Havalimanı'na alınmadı
Borç 19 milyara dayandı Hazine ve Maliye Bakanlığı sağlık firmalarından yüzde 30 feragat istedi!