Cumhur'un 'elemanı' Sinan Oğan'dan, Özgür Özel'e: 'Atatürk olsaydı, bölücülere selam çakanlara tokat çakardı'
Osmaniye’de Türkiye İttifakı Partisi’nin il başkanlığının açılışına katılan Sinan Oğan, "Türk milleti bölücülere selam çakanlara bu iktidarı nasip etmeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Türkiye İttifakı Partisi İl Başkanlığı’nın açılışı için Osmaniye'ye gelen Sinan Oğan, Musa Şahin Bulvarı üzerinde partililer tarafından karşılandı.
Oğan, daha sonra açılış kurdelesini keserek, parti binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Burada konuşan Sinan Oğan, Türkiye’de siyasetin hızla değiştiğini belirterek, "2028 sürecinde de siyasette de bir elit değişimi sürecini tamamlamış olacağız. Bu süreç Cumhuriyet Halk Partisi ile başladı. Bu arada CHP’nin yeni seçilen Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e hayırlı olsun, başarılar diliyorum" dedi.
Oğan, şöyle konuştu:
"Buradan kendisine bir tavsiyede bulunmak istiyorum. CHP’nin bu Selahattin Demirtaş sevdasının, Atatürk’ün partisinin, HDP, HEDEP sevdasının kendisine hiçbir siyasi gelecek vadetmediğini ifade etmek isterim. Madem CHP’de yeni bir genel başkan seçildi, milli bir sayfa açsın isterim. Sayın Kılıçdaroğlu gibi eğer Türkiye’nin birliği ve bütünlüğüne kastedenlere selam göndererek, bu ülkeyi yönetmeye talip olacaksa hiç boşuna talip olmasın. Asla ve asla Türk milleti bölücülere selam çakanlara bu iktidarı nasip etmeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
'ATATÜRK, ASLA YAPMAZDI'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, Atatürk’ün partisini, Atatürk’ün görüşleri doğrultusunda yönetmesini tavsiye ettiğini söyleyen Oğan, “Şöyle düşünsün; Mustafa Kemal Atatürk olsaydı, bölücülere selam çakar mıydı? Asla yapmazdı. Bırakınız bölücülere selam çakmayı, bölücülere selam çakanlara tokat çakardı. O sebeple de yeni bir değişim yaşandı, yeni bir süreç başladı, bu sürecin Türk siyasetini bölücülere ve bölücülere selam çakanlara mahal bırakmayacak şekilde Türk siyasetinin temizlenmesi lazım. Buradan Sayın Özgür Özel’e hem hayırlı olsun diyorum hem de bir dost tavsiyesinde bulunmak isterim" diye konuştu.
halktv.com.tr
AKP kurmaylarından 'Partiyi 'damat bitirecek'' düşüncesi!115 izlenme
Seçil Erzan'ın yeni bir ses kaydı ortaya çıktı: "Hocaya da kâğıt vermiyorum, kesin alacağız parayı!"47 izlenme
Halkın mutfağını kurutan tablo!63 izlenme
Dolar Zirveyi Gördü, Asgari Ücret Cebe Girmeden Eridi!34 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilk Atatürk anıtı hakkında talimat124 izlenme
Hilafet isteyen şahsa yumruk atan genç tutuklandı; O'na tokat atan şahsa yaptırım uygulanmadı: Sosyal medya ayağa kalktı39 izlenme
Avrupa Birliği’nden aşı pasaportu için Türkiye’siz özel zirve!54 izlenme
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı, kredi kartı ve ticari kredi faiz oranları arttı! İşte yeni rakamlar34 izlenme
Seçmenin büyük bölümü Suudi Arabistan ile yakınlaşmaya karşı çıktı!
Son seçim anketi açıklandı: AKP'nin kalesinde büyük oy kaybı!
İçişleri Bakanlığı’nın Gökçek dönemindeki 'imar rantına' soruşturma izni verdiği ortaya çıktı: Herkes var, Melih Gökçek yok!
Bilecik’teki yangında Köprücek köyü kül oldu: "Bizim çocukluğumuzun geçtiği yer. Burada ömrümüz geçti ve şu an hiçbir şey kalmadı. Artık burada yaşam olmaz, mümkün değil"