Türkiye'de her geçen gün zorlaşan hayat şartları vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. AKP'nin yanlış politikaları yüzünden vatandaş bir kuru ekmeğe muhtaç hale geldi.
Durum böyle giderken hem siyasilerden hem de vatandaştan erken seçim çağrıları geliyor. ABC Politik ekibi de sokağın nabzını tutarak olası bir erken seçimde muhalefetin adayının kim olması gerektiğini vatandaşlara sordu. Vatandaşların çoğunluğu Ekrem İmamoğlu'nun aday olmasını istediklerini söylediler.
Ancak bir vatandaşın sözleri ise oldukça dikkat çekiciydi. ABC Politik mikrofonlarına konuşan kadın isyanını şöyle dile getirdi:
"Valla bir an önce gitsin. Ne hale geldik randevu alamıyorum. Ne isteyelim bu hükümetten. Görevini güzel yapsaydı hangi parti olursa olsun beni hiç ilgilendirmiyor. Bana yaşama hakkını vermeli. Nefret ettim siyasetçi görmek istemiyorum. Bir de bizimle dalga geçiyor. Bırak biraz konuşalım da içimizi dökelim ya. Ben açım aç. Kiradayım. Ben kendi derdimi bıraktım insanlara ağlıyorum ya. Kendimi unuttum. Sonra çocuklarım beni yanına aldı da rahatladım ya. Çocuğu olmayan ne yapacak. Bu mu Müslümanlık? Müslümanlıktan da soğuttular. Biz insanca yaşamak istiyoruz ya. Banane senin düşüncenden ya. Nedir bunlardan çektiğimiz ya. Ben CHP'liyim ama CHP de kötü olsa vermem. Ben gittim diyorum siz nasıl bir dünyaya kaldınız ya. Bırakın kendinizi düşünmeyi dünyayı güzelleştirin ya. Yandık yandık yandık"
Tele1
Irak medyası yayınladı! İran ABD’yi o füzelerle vurdu
AKP'li başkan yardımcısına maaş şoku! 160 TL alacak
AKP'li belediye fay hattının geçtiği bölgeyi imara açacak!
Fatih Altaylı, Hilal Kaplan'ı yerin dibine soktu! "Görgüsüz, gazeteci falan değil!"
AKP’den CHP’ye geçen 16 bin nüfuslu ilçenin 120 milyon lira borcu çıktı!
Sosyal Güvenlik Uzmanı 'memurlara yüzde 35 zam' için 'yalan' dedi, gerçek zammı açıkladı!
Başkan Soyer duyurdu! Cemevlerine ibadethane statüsü geliyor
Üç sigara grubundan ciğer yakacak yeni zam! Sigara fiyat listesi sil baştan
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Zorbay Küçük açıklaması: Soruşturmadaki son durum belli oldu
Ayvalık kızgın: Tabiat parkında bulunan koylar ihaleye çıkarılıyor
İstanbul İsmailağa camiinde bir kişi 'eline tükürdükten sonra' elini her yere sürüyor !
Süleyman Soylu'nun en yakınındaki isim neden görevden alındı?
İzmir derbisinde yaşanan fişek atılmasını sağlayan Ambulans şoförlerinin fotoğrafları ortaya çıktı!
Kanal İstanbul protokolü mahkemelik!