Anasayfa1
11 Kasım 2017 ( 407 izlenme )
Reklamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine Muharrem İnce'den sert yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Atatürk'ü Anma Töreni'nde CHP ve Atatürk ile ilgili sözlerine CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce'den cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Atatürk'ü Anma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Birileri çıkmış biz Atatürk'e Atatürk dedik diye bir sürü senaryolar yazıyor. Adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ise bizim bunu ifade etmemizden daha doğal ne olabilir. Ruhu faşist, söylemi Marksist çevrelerin tekeline mi bırakacağız." sözlerine İnce "kimsenin Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk'ü kimseden kaçırdığı yok! Bilakis geç de olsa doğruyu görmenden memnunuz. Ayyaş demekten vazgeç, Anıtkabir'de Ata'nın huzurunda sap gibi durma, sözlerin için özür dile, Atatürk düşmanı Maraş dondurmacısı kılıklı zavallılardan uzak dur yeter" şeklinde cevap verdi. 

AMORF DİYE KİME DENİR?

İnce, Erdoğan'ın "CHP gibi amorf bir partinin Atatürk'ü milletimizinden kaçırmasına rıza göstermeyeceğiz" sözlerine ise "amorf diye sürekli gömlek değiştirenlere, gerekirse papaz elbisesi bile giyerim diyenlere denir!" ifadelerini keullandı.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Geçmişte yaşananları "Bizim dönemimizde yaşanmıyor" diyerek diline dolayan Erdoğan'ın 2008 yılında yaptığı zam ve kuyruk konuşması! AKP'nin Kanal İstanbul ısrarının nedeni belli oldu! Ankara’da asbestli boruların değişimi için ilk adım atıldı Kılıçdaroğlu’nun Babala TV'de katıldığı programa rekor ilgi: Milyonlarca kişi izledi