Ankara'da Mamak Belediye Meclisi toplantısı bugün yapıldı.
Mamak Belediye Meclisi’nin bugünkü toplantısında AKP’li Meclis üyesi Esra Yılmaz, Belediye Başkanı Murat Köse’yi işaret ederek, “Mamak Belediyesi’nde AK Parti’ye bunca yıl emek veren kardeşlerimiz, sudan sebeplerle işten atılıyorsa, hala akraba çeteniz kimi isterse, belediyede o çalışıyorsa…” dedi. Yılmaz’ın sözleri iki kez kesildi.
ANKA'nın aktardığına göre; daha önce AKP’den istifa ettiğini açıklayan, ancak daha sonra ikna edilerek partisine dönen belediye meclisi üyesi Esra Yılmaz, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile ilgili şunları söyledi:
“Dün de bugün de yarın da söylediğim her şeyin arkasındayım. Mamak Belediyesi’nde AK Parti’ye bunca yıl emek veren kardeşlerimiz, sudan sebeplerle işten atılıyorsa; Mamak’ımızın garibinin, mağdurunun, kimsesizinin vebali omuzlarımızdaysa; hala akraba çeteniz kimi isterse, belediyede o çalışıyorsa…”
Yılmaz’ın sözleri kesildi. Yılmaz, “Hayır, nasıl keseceksiniz?” dedi. AKP’li bir meclis üyesi “Esra Hanım lütfen kendinize gelin. Bunlar özel meseleler” dedi. Yılmaz ise “Niye özel olsun?” sorusu ile karşılık verdi. Aynı üye, “Kimi, nereden işten atmışız?” dedi. Yılmaz, “Ben konuşmamı bitireyim, biz de bana dava açarsınız” dedi.
Yılmaz, sözlerini “Hala akraba çeteniz kimi isterse, belediyede o çalışıyorsa…” ifadeleri ile sürdürdü. Yılmaz’ın sözleri yine kesildi.
Yılmaz ayrıca; dün başlayan ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan toplantının bugün canlı yayınlamadığını açıkladı. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Başkan Murat Köse’ye “Büyükşehir Meclis toplantısında şahsıma ‘Kullanın O Kadını’ diyecek kadar ileri gittiğiniz, Kadın Belediye Meclis üyenizin söylediklerini dinlemenizi isterdim. Sayın Murat Köse bugün meclis toplantısı canlı yayınını neden vermediniz?” dedi.
NE OLMUŞTU?
Daha önce Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi işaret ederek “Belediyede yolsuzluk tespit ettim. Dava açtım. 9 yıl üye olduğum AK Parti'den bu yüzden istifa ediyorum” açıklaması ile AKP’den istifa ettiğini duyurmuştu. Yılmaz, daha sonra ikna edilmiş ve istifasından vazgeçmişti.
Yenidoğan Çetesi bebeklerin oksijen değerleriyle oynamış
Cemal Enginyurt: "Valiler, bakanlar, emniyet müdürleri eylemlerde yapılan gözaltı ve tutuklamaları önceden Erdoğan'a söylüyor"
Emekli diplomat Engin Solakoğlu anlattı: Erdoğan’ın ABD ziyareti neden ertelendi?
İSKİ'nin Sazlıdere'deki inşaata gönderdiği yıkım tebligatı ortaya çıktı
İBB'nin yetkilerinin Bakanlık tarafından 'gasp' edilmesinin perde arası
Rus askerin annesi konuştu! 'Moskova kruvazöründe 40 asker öldü çok sayıda asker yaralandı'
ABD’de Türk şirket hakkında rüşvet iddiası!
Melih Gökçek'ten FETÖ'ye dev kaynak: 17/25 Aralık bile durduramamış!
Ekonomide sona gelindi: Son bilgiler ortaya çıktı!
Ekrem İmamoğlu cezası! Şirinevler muhtarına AKP'li belediye kâbusu yaşatıp, binanın önüne moloz yığdı
Bilirkişi raporu gelmediği için duruşma ertelendi: Depremzede “Bu nasıl adalettir” diyerek isyan etti
Hacizlere yetişemeyen iktidar 400 yeni icra müdürü alıyor
Mahrem bilgileri nasıl sızdırıldı, kimin elinde? Irmak öğretmenin ailesinden suç duyurusu
CHP'li vekilden bomba iddia! 'Binali Yıldırım 2017 yılında Paramount Otel'de kaldı'