Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hayatını kaybeden Menzil Cemaati'nin "şeyh"i Seyyid Abdülbaki Erol'un ailesine Adıyaman'da taziye ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ElHüseyni'nin oğulları Muhammed Mübarek, Muhammed Emin ve Mahsum Elhüseyni'ye, Adıyaman'ın Menzil köyünde bulunan Seyid Abdülhekim El Hüseyni Külliyesi’nde taziye ziyaretinde bulundu.
Daha sonra Adıyaman Valiliği'ne geçen Yılmaz, deprem çalışmalarındaki son duruma ilişkin Vali Osman Varol ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut'tan bilgi aldı.
Yılmaz'a, AKP Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AKP Adıyaman Milletvekilleri Mustafa Alkayış, Resul Kurt, İshak Şan ve Hüseyin Özhan eşlik etti.
BirGün
İmamoğlu'nun ilk icraatı 'Bana niye antrikot ? Birine antrikot birine musakka olmaz, yanlış. Bir dahakine hep aynı gelecek !'571 izlenme
ABD'ye ait F-15 uçağının Kuveyt’te vurulduğu an! Pilotlar kurtarıldı20 izlenme
İmamoğlu Yozgatlı çiftçinin o sözlerine vurgu yaptı, iktidara sert mesajlar yolladı22 izlenme
Özgür Özel'e saldıran şüpheli 2 çocuğunu öldürmüştü: Çocukların öğretmeni 21 yıl önce yaşananları anlattı15 izlenme
İhsan Eliaçık'a 'Erdoğan'a hakaret'ten hapis cezası!81 izlenme
Memleketteki 'Eğitim Sisteminin' içler acısı halinin sadece 39 saniyede özeti!56 izlenme
İBB dava borsacısı avukat yurtdışına kaçarken yakalandı!10 izlenme
Komplo teorileri havada uçuşuyor! PKK'lılar silahları kimin kontrolünde bırakacak?34 izlenme
Yolsuzluktan yargılanan AKP'li başkan serbest! Davada 4 ayda tutuklu sanık kalmadı
Suriyeliler Erdoğan'ın seçilmesini istiyor!
Suriyelilere 50 bin bedava konut yapılmasına CHP’den tepki!
Kredi kartı ve kredi borçları nedeniyle yasal takip sayısı artıyor: "Borçlar kontrolden çıkıyor acil önlem alınsın"