Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 5 Mart verilerine göre, 360 bin 353 test yapıldı.
Son 24 saatte, 32 bin 389 yeni vaka tespit edildi. Bugün 57 bin 894 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle 174 kişi hayatını kaybetti.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 4 Mart verilerine göre, dün 365 bin 614 test yapılmıştı. Dün, 38 bin 283 vaka tespit edilirken, 180 kişi hayatını kaybetmiş ve 63 bin 311 kişi sağlığına kavuşmuştu.

İstanbul’da ulaşım kartları için kritik karar64 izlenme
Engin Özkoç, 15 Temmuz gecesi Meclis'e ilk gelenlerin CHP'li vekiller olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı62 izlenme
CHP'nin koronavirüs için toplantı çağrısı reddedildi! 'Şimdilik gerek yok'114 izlenme
AKP'li milletvekili Bakan Yardımcısından istediği torpil mesajını tüm milletvekillerine gönderdi18 izlenme
CHP'li Engin Altay ‘329 kayıp başvurusu var, sahillerden ceset toplanıyor, bunu Türkiye’nin bilmesi lazım’134 izlenme
Fazıl Say’ın İsviçre’deki 4 konseri iptal edildi! “Malesef barıştan yana olmak zor zanaat”46 izlenme
İşte Kızılay eliyle Manhattan’da yükselen süper lüks öğrenci yurdu!159 izlenme
AKP'nin eski vekili askerlere el kaldırdı, hakaret edip suçladı!53 izlenme