Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Erzincan'da merkez üssü Kemah ilçesi olan 4.9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN
Saat 14.16'da kaydedilen depremin 4.52 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN
Şiddetli deprem çevre illerden de hissedildi.
Vali Hamza Aydoğdu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Erzincan Kemah'ta meydana gelen 4,9 şiddetindeki depremde çok şükür herhangi bir can ve mal kaybı yoktur. Rabbim milletimizi, Erzincanlı hemşehrilerimizi her türlü afetten ve beladan muhafaza eylesin. Geçmiş olsun Erzincan" ifadelerini kullandı.
AFAD'dan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Erzincan ilimizin Kemah ilçesinde saat 14.16'da meydana gelen ve Tunceli, Gümüşhane, Elazığ, Bayburt illerimizde de hissedilen 4,9 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."
Kaynak: Gerçek Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel verileri açıkladı: Can kaybı 5.526'ya, vaka sayısı da 221.500'e yükseldi!56 izlenme
IŞİD'li aptal teröristin akılalmaz kamuflaj tekniği !1404 izlenme
Süleyman Soylu ile Numan Kurtulmuş arasında savaş mı var?49 izlenme
Yunanistan'da Türk Diplomatlara saldırı!99 izlenme
İYİ Partili Türkkan: ÇAYKUR Varlık Fonuna girdi zarar etmeye başladı!136 izlenme
Mavi boncuklu Leyla, cennete uğurlandı142 izlenme
İBB Meclisi'nde ortalık karıştı: "Cemaat yurtlarında tecavüz" sözlerinden sonra AKP'liler kavga çıkardı30 izlenme
Güldür Güldür’ün sezon finalinde İmamoğlu sürprizi: "Çözeceğiz"38 izlenme