Anasayfa1
26 Ekim 2026 ( 11 izlenme )
Reklamlar

Cumhuriyet Bayramı haftasında: AKP'ye geçen belediye başkanının ilk işi Atatürk fotoğrafını kaldırmak oldu


CHP’den istifa ederek AKP’ye katılan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, makam odasındaki Mustafa Kemal Atatürk portresini ve Özgür Özel’in fotoğrafını kaldırdı. Yıldız’ın odasındaki iki duvara da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresini astığı görüldü.


Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın AKP'ye geçişinin ardından makam odasındaki Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini ve Özgür Özel’in fotoğrafı kaldırdı. Yıldız, iki duvara da Erdoğan’ın portresini astı.

CHP’den istifa ederek AKP'ye geçen Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, makamındaki Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk portresini kaldırdı.

Cumhuriyet’in haberine göre, Özgür Özel’in kendisine yaptığı ziyarette çekilen fotoğrafı da kaldıran Yıldız, iki duvara da Erdoğan’ın portresini astı.

CHP Çiğli İlçe Başkanı Süleyman Karadağ, AKP'li Yıldız'a, ''Partini değiştirdin, Atatürk'ün portresinden ne istedin?'' diyerek tepki gösterdi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu: Egemenlik bir şahıs, zümre veya grubun değil, milletindir Patronların önlem almamasının sonucu: 27 yaşındaki işçi koronavirüse yenik düştü Türkler de akın akın gidiyordu: 'Güvenli vaha' ıssız beton çölüne döndü Yenidoğan skandalı komisyonu toplandı! 300 kişinin telefonu dinlenmiş: 'Çomak soktular kovanımıza'