Türkiye’de herhangi bir işe yerleştirilemeyen veya atanamayanların dramlarına bir yenisi daha eklendi. AKP’li Belediye Başkanı Yağcı’nın kızı gibi torpili olmayanlar ya başka meslekler yaparken can veriyor, ya da girdikleri bunalım sonucu hayata veda etmek zorunda kalıyor. Son acı haber, Artvin’den geldi.
Türkiye’de herhangi bir işe yerleştirilemeyen veya atanamayanların dramlarına bir yenisi daha eklendi. AKP’li Belediye Başkanı Yağcı’nın kızı gibi torpili olmayanlar ya başka meslekler yaparken can veriyor, ya da girdikleri bunalım sonucu hayata veda etmek zorunda kalıyor. Son acı haber, Artvin’den geldi.
Geçtiğimiz hafta ataması yapılmayan ve psikolojik bunalıma girerek yaşamına son veren Merve Çavdar'ın ardından Artvin merkeze bağlı Yanıklı köyünde ataması yapılmayan genç bir öğretmen de, orman işçiliğinde çalışırken tomruk çarpması sonucu yaşamını yitirdi. “Erdoğan’ın kapısında temizlikçi olurum” diyen AKP’li Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kızının 10’uncu sıradan 1’inci sıraya gelerek Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olması ise atanamayan öğretmenlerin sebebini ortaya koyuyor.
Merve Çavdar'ın hayatına son vermesinin ardından “Erdoğan’ın kapısında temizlikçi olurum” diyen AKP’li Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kızının 10’uncu sıradan 1’inci sıraya gelerek Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olması büyük tepki çekmişti. Bugün ise bir haberde Artvin'den geldi. Artvin'de atanamadığı için orman işçiliği yapan Süleyman Avcı, bir tomruğun kendisine çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Artvin'in Sesi gazetesinde yer alan habere göre Yanıklı ormanında meydana gelen olay 22 Nisan Pazar günü meydana geldi.
Artvin Çoruh Üniversitesi mezunu 25 yaşındaki öğretmen Süleyman Avcı, köyün ormanında çalışmaya başladı. Ormanda odun işiyle uğraşan Avcı, kesilen bir tomruğun kendisine çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Avcı'nın cenazesi önce Artvin Devlet Hastanesine, buradan da otopsi için Trabzon’a gönderildi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/963260/Cunku_onun__Yagci__gibi_babasi_yoktu.html
Bekir Pakdemirli'nin 4 yıllık bilançosu: "Çiftçiler zarar ettim diyemez"66 izlenme
Erdoğan'ı telaş sardı! Memurlara tehdit gibi sözler...82 izlenme
Döviz hesaplarına 32 milyar dolar gitti22 izlenme
Narin için dua edeceğinize keşke koruyabilseydiniz!47 izlenme
İktidar 1.4 trilyon vergiden vazgeçti42 izlenme
Bakan reddetmedi: Köprüler için kararı halk verecekmiş!25 izlenme
Avukat,'Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek' diyen imamı canlı yayında ayakkabıyla dövdü !1284 izlenme
Yeniden hesaplandı: İşte Ocak'ta kalem kalem zamlı memur ve emekli maaşı tablosu65 izlenme