AKP’den istifa ederek Gelecek Partisi adıyla yeni bir siyasi sürece dahil olan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da katıldığı bir toplantıda açıklamalarda bulundu.
Davutoğlu, 2017 yılında Türkiye’nin geleceğini değiştireceğini iddia ettiği cumhurbaşkanılığı yönetim sistemi için, “Anayasal sistemimiz baştan aşağıya yenilenmek zorunda” dedi.
“BU KONULARI PAYLAŞACAK TELEVİZYON ÇIKMADI”
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu şu ifadeleri kullandı;
* 2017 referandumunu haklı olarak eleştirenler var ‘madem o zaman karşıydınız neden bunu açıklamadınız’ diye. O zaman bu itirazların hepsini Sayın Cumhurbaşkanına o zaman Sayın Başbakana yazılı olarak da sözlü olarak da verdim.
* O günlerde, bunu da ilk defa burada söylüyorum; o günlerde bizi televizyona çıkarıp da bu konuları paylaşacak tek bir televizyon programı çıkmadı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/davutoglundan2017referandumuitirafi5517601/
Sağlık Bakanı Koca corona verilerini açıkladı: Vaka sayısı 234.934’e, can kaybı da 5.765’e yükseldi!91 izlenme
Rusya’dan “zararlı” diye dönen mandalinaların akıbeti işte bu217 izlenme
İstanbul Boğazı’na imar affı mı geliyor?27 izlenme
SGK, hacizle emlak kralı oldu!42 izlenme
AKP'li vekil açık açık tehdit etti: "Hesap soracağız"24 izlenme
Sadece 'İzmir Milletvekili' olan Binali Yıldırım'ın Erzincan ziyareti için oluşturulan konvoy !211 izlenme
Banka değil sır küpü18 izlenme
Esnaf kan ağlıyor! '62 sene vergi verdim; devlet bana 62 saat bile yardım etmedi'84 izlenme
Memur eksi 55 emekli eksi 62 zam alacak!
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.778 yeni vaka tespit edilirken, 8 kişi hayatını kaybetti, 1.816 kişi sağlığına kavuştu!
Veyis Ateş'e bir kötü haber daha! HKP suç duyurusunda bulundu!
AKP’nin yoksulluk yüzyılı! Halkın gerçek gündemini pazardan haykırdı: "Emekli ekmeğe muhtaç hale geldiyse vay halimize"