AKP’den istifa ederek Gelecek Partisi adıyla yeni bir siyasi sürece dahil olan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da katıldığı bir toplantıda açıklamalarda bulundu.
Davutoğlu, 2017 yılında Türkiye’nin geleceğini değiştireceğini iddia ettiği cumhurbaşkanılığı yönetim sistemi için, “Anayasal sistemimiz baştan aşağıya yenilenmek zorunda” dedi.
“BU KONULARI PAYLAŞACAK TELEVİZYON ÇIKMADI”
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu şu ifadeleri kullandı;
* 2017 referandumunu haklı olarak eleştirenler var ‘madem o zaman karşıydınız neden bunu açıklamadınız’ diye. O zaman bu itirazların hepsini Sayın Cumhurbaşkanına o zaman Sayın Başbakana yazılı olarak da sözlü olarak da verdim.
* O günlerde, bunu da ilk defa burada söylüyorum; o günlerde bizi televizyona çıkarıp da bu konuları paylaşacak tek bir televizyon programı çıkmadı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/davutoglundan2017referandumuitirafi5517601/
Erdoğan’ın hedef aldığı TMMOB: Cumhurbaşkanının demokrasiyle bağı kalmamıştır151 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan emniyet müdürü serbest bırakıldı45 izlenme
En Acı İsyan: Burada Siyaset Olur mu?609 izlenme
Küçükçekmece’deki 3 katlı binanın çökme anı kamerada56 izlenme
EMEA ülkelerinin merkez bankaları şahinleşebilir açıklaması yapıldı35 izlenme
Sabahattin Önkibar'dan büyük iddia 'Ekrem İmamoğlu'nu bu rezil suçlamayla görevden alacaklar!'209 izlenme
Tutuklu Tunç Soyer için savcılıktan tutuklama talebi25 izlenme
Akit yazarı: "Yangınları imam hatipler bitirecek!"62 izlenme