Savcılık kararıyla gözaltına alınan A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anadolu 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık A.T. cezaevinden getirildi.
DOST HAYATI YAŞAYAN KIZIM BANA İFTİRA ATTI
Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmada savunma yapan dede A.T., “Böyle bir olay hiç olmamıştır. Torunumun bu beyanları tamamen kızım olan müşteki H.’nin torunumu dolduruşa getirmesi nedeniyledir. Kızım H. 5 senedir dost hayatı yaşamaktadır. Ben bunu kabul etmediğim için bana bu şekilde iftira edildiğini düşünüyorum. Suçsuzum beraatime karar verilmesini istiyorum” dedi.
“FİZİKİ VE TIBBİ DELİLLER YETERLİ…”
Adli Tıp Kurumundan alınan rapora göre, cinsel istismar eyleminin fiziki, tıbbi delilinin mevcut olduğu belirtildi. Cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını istedi.
Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık A.T.’nin torununa karşı ‘cebirle çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 40 yıl 6 ay, ‘silahlı tehdit’ suçundan ise 4 yıl hapis cezası ile cezalandırdı.
Mağdur çocuk N.Y.’nin avukatı Bilgin Ünsaç kararın ardından, “Çocuklar masumdur. Ona dokunan eller her daim cezasını bulacaktır. Bu dosyada da nihai olarak küçüğe dokunan eller yandı. Bizler var olduğumuz sürece de çocuklara değen eller cezasız kalmayacak” dedi.
Sözcü
CHP’li Gürer’den AKP’li Usta’ya tepki: "Atatürk’ün traktör üzerindeki fotoğraflarını da mı görmediniz?"36 izlenme
Suriyeli mülteci, bir çiftin gizlice çektiği görüntülerini ve Türk Lirası'nı yaktığı videoyu yayınladı!66 izlenme
Dünya devi Türkiye'den ayrılma kararı aldı! 15 bin çalışanı var24 izlenme
Gece olunca ortaya çıkıyor, bir haftada 6 köyü yaktı!19 izlenme
Erdoğan'ın Millet Bahçesi açılışı için okullara yazı gönderildi, öğrenciler seferber edildi: Gerekirse araç kiralayın!13 izlenme
Zihinsel engelli çocuğa istismar: Kimseyi inandıramayınca ses kaydı dinletti29 izlenme
Sosyal medyanın klavye delikanlısı bir pkk'lı, bakın nasıl kediye dönmüş !951 izlenme
Yolcusuz havalimanları: Milyonlarca lira harcanarak yapılan 4 havalimanına 9 ayda 1 uçak bile inmedi!35 izlenme
Üniversiteye hazırlanıyordu, hayalleri gerçekleşmedi! 18 yaşındaki Berfin'in acı sonu herkesi şoke etti.
Siyasette devletin imkânlarıyla haksız rekabet
İhalelerin adresi değişmiyor... AKP'li belediyeden AKP'li aday adayına milyonluk ihale!
Bunu söyleyen bir AKP’li: Cumhurbaşkanlığı sistemini ABD’liler hazırladı