Denizli’nin Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde yaşayan Gülizarİsmail Şeşen çiftinin tek çocuğu olan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen, dün öğle saatlerinde kayboldu. Şeşen’i bulamayan ailesinin ihbarıyla bölgeye jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araştırmada bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsünde, Nazlı Şeşen'in en son evinden çıkıp, evlerinin önündeki demir yolunda yürüdüğü, ardından kaybolduğu saptandı. Kamera görüntülerinde Şeşen’in, demir yolunda yürürken Aksu Deresi üzerindeki köprüye doğru yöneldiği için dereye düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın balık adamları dereye girip arama yaptı. Bu sırada dere kenarında, Nazlı Şeşen’e ait terlik bulundu. Derenin debisi yüksek olduğu için Aksu Deresi'ni besleyen Akbaş Barajı'nda kapaklar kapatıldı. İl Jandarma Komutanlığı’nın Asayiş Komando Timi, Honaz Jandarma Karakolu ekipleri ile jandarma arama köpeği de bölgedeki çalışmalara katıldı. Şeşen’i bulmak için çok sayıda kişi de arama çalışmalarına katıldı. Aramalar gece boyunca da devam etti.

Aramakurtarma çalışmalarına 2'nci günde Jandarma, AFAD, Denizli Büyükşehir İtfaiyesi, sivil toplum kuruluşları ve bölge halkının katılımıyla yaklaşık 500 kişilik ekiple karadan 50 kilometrelik alanda devam edildi. Aydın Jandarma Filo Komutanlığı'ndan gelen 1 İnsansız Hava Aracı (İHA) ve cayrokopter ile Aksu Deresi boyunca 15 kilometrelik alan havadan tarandı. 30 dalgıç da Aksu Deresi'nde hat oluşturup suda arama yaptı. Çocuğun cansız bedeni çalışmalar sonucu Aksu Deresi'nde dalgıçlar tarafından bulunarak sudan çıkarıldı.
Kaynak: DHA
Gerçek Gündem
Dudak uçuklattı! İşte AKP'nin 2020 yılında vakıflara aktardığı toplam bütçe!61 izlenme
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmaris’te konteyner koydu, ilk işleri elektrik saati takmak oldu!53 izlenme
İmamoğlu kararı Avrupa'da manşetlerde: "Erdoğan en büyük rakibini bir oyunla devre dışı bırakma peşinde"22 izlenme
Sedat Peker'in paylaşımları sonrası Burhan Kuzu'nun eski danışmanı Sinan Çiftçi'den bomba açıklamalar! 'Burhan Kuzu, ciddi paralara iş takibi yapardı, en çok Berat Albayrak'ı kullanırdı!'111 izlenme
Savurganlığa devam! Otoyol, köprü ve havalimanlarından sonra demiryoluna da "Yolcu Garantisi" yolda!100 izlenme
Bir vatandaş, tek başına Atatürk büstünün yanına geldi ve...147 izlenme
Benzin ve motorine büyük zam!412 izlenme
Yalan haberle Mansur Yavaş'ı karalamaya çalışan Beyaz TV’ye vatandaş haddini bildirdi 'Aldığınız maaş haram !'220 izlenme