Prof. Dr. Oytun Erbaş tv100’de Buket Aydın Soruyor programının konuğu oldu. Erbaş'ın programda yaptığı asgari ücret yorumu tartışmalara neden oldu.
Erbaş o programda, “Ben her zaman şunu söylüyorum. Fakir hayat ya da fakir tip hayat en sağlıklı hayattır. Yani asgari ücrete üzülmesinler, kendi hayatlarını asgari ücrete göre organize etsinler” ifadelerini kullanmıştı.
Oytun Erbaş’a yanıt TV100 spikeri Kübra Par’dan geldi. Kübra Par bu akşamki programında Erbaş’ın bu açıklamalarını hatırlatarak, “Hani ağzı olan konuşuyor diye bir laf var ya tam Oytun Erbaş’a göre. O göbeği 1200 kalori yiyerek mi yaptı acaba. İnsan sinirlenmeden edemiyor” ifadelerini kullandı.
Öte yandan HalkTV Ana Haber Sunucusu Ece Üner de Oytun Erbaş’a tepki gösterenler arasında yer aldı.
Üner ana haberde yaptığı açıklamada Demet Evgar’ın başrolünde oynadığı “Bahar” dizisindeki bir sahneye atıfta bulunarak, “Saçmalama cerrahım” dedi.
Odatv.com
O ekonomistten korkutan dolar açıklaması! 10.20 TL'ye çıkacak...
Yeni belediye başkanlarının 3 aylık tasarruf mucizesi!
Emekliye ödemede tarihi ayrımcılık: Milyonlar isyanda
CHP'li Murat Emir'den Sinovac soruları! Sözleşme detayları neden gizleniyor?
Almanya’ya kaçak Türk akınında patlama
AKP'li eski vekilden, Erdoğan'a Kanal İstanbul tepkisi! "Rant projesi"
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Amacımız adil ve rekabetçi bir piyasanın oluşturulması"
Mutfak tüpünün fiyatı patladı: 1 Ocak 2024'te fiyatı 560 TL'ydi, alınan vergi şoke etti
Sezgin Baran Korkmaz'la fotoğrafı ortaya çıkan Yargıtay üyesinden yanıt geldi
AKP'li Osman Gökçek Meclis'te "Bu ülkede 1948’e kadar Hacca gitmek yasaktı" deyince büyük tepki aldı: "Yaptığınız hırsızlıkları konuş. Babanın çaldığı paraları getir"
Enerji krizi büyüyor: 'Önemli bir şirket battı, zincirleme elektrik krizi riski var'
Beyazıt'ta 7 kişinin yaralandığı silahlı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Bira zammı renkli fiyat listesi çıktı! İşte ÖTV zammı sonrası güncel tablo
AKP’li belediye başkanı Sungur'u, makam şoförü yakmış! Rüşvet çarkını tek tek anlattı