Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki Başkarcı Dağı'nda çıkan orman yangını, dördüncü gününde de sürüyor. Ekiplerin alevlere havadan ve karardan müdahalesi sürüyor. Valilikten yapılan açıklamada, yerleşim alanları için tehdit oluşturmayan yangını kontrol altına almak için çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.

Sarp ve kayalık arazide etkili olan yangını söndürmek için Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı 5 helikopter, 738 personel, 12 ilk müdahale aracı, 16 iş makinesi ve 39 arazöz hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.
Yangına ilişkin Valilikten yapılan açıklamada, yerleşim alanları için tehdit oluşturmayan yangını kontrol altına almak için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da yangının etkili olduğu bölgede incelemelerde bulunarak Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül’den bilgi aldı.
Kaynak: AAİHA
Gerçek Gündem
İmamoğlu kararına Batı’dan sert tepki39 izlenme
Kardak krizi devam ediyor: Türkiye kırmızı çizgileri aştı!196 izlenme
Gerici Yeni Akit’in yazarı vahşi cinayetin suçlusunu ‘Medeni Kanun’ yaptı!30 izlenme
Enver Aysever’den Şaban Sevinç’e: “Kına yakabilirsin, Merdan tutuklandı!”52 izlenme
“Saray emriyle medikal sektörünün alacaklarına çökecekler”97 izlenme
Döviz açığında tarihi artış: 13 yılın zirvesi42 izlenme
Gaziantepspor Başkanı’ndan Akşener’e skandal tehdit!243 izlenme
Askeri hastanelerin kapatılmasının faturası 7 yıl sonra ortaya çıktı: Sınır ötesindeki askerlere bakacak doktor aranıyor54 izlenme