Home
28 Ocak 2024 ( 35 izlenme )
Reklamlar

Depremde Çadır Satan Kerem Kınık “İyilik ve Merhamet Elçisi” Oldu

Kahramanmaraş depremlerinde çadır sattığı ortaya çıkan ve Kızılay Başkanlığı'ndan istifa eden Kerem Kınık'a Kızılay Yönetim Kurulu tarafından İyilik ve Merhamet Elçisi unvanı verildi.

Ahbap'a çadır sattığı ortaya çıkan ve son aylarda tepkilerin odağı olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Kahramanmaraş depreminin 4. gününde istifa etti. Bu gelişmenin ardından Kınık'a Kızılay Kurulu tarafından İyilik ve Merhamet Elçisi unvanı verildi. Söz konusu parça, Kınık'ın sosyal medya hesabındaki bilgi kutusunda da yer aldı.

"KIZILAY'A İNANDIM"

Çadır skandalı sonrası eleştirilere maruz kalan Kınık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da durumu yanlış bulduğunu söylemesi üzerine istifa etti. Kınık, paylaşımında, 

“Duygularım, bilgim ve emeğimle Kızılay'a inandım ve yaşadım. Pek çok şey gördüm, haklıyım ve haksızım ama insanların acılarını hafifletmeye ve onurlarını korumaya gerçekten kendimi adadım.” İyi ki hayat romanımda böyle bir hikayem var. Sevgiyle kalın, nazik kalın, insan kalın.” sözlerini kullanmıştı.

Yeni başlık dikkat çekti

Kınık'ın Kızılay İyilik ve Merhamet Elçisi unvanıyla kurumu Türkiye'de ve yurtdışında temsil edebileceği belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'lilerin 4-5 maaş ve huzur hakkı alınmasına hiç laf etmeyen sözde şeyh böyle buyurdu! 'Geçinemiyorum diyenin maaşını indirmek sünnettir' CHP’li Erdoğdu Sayıştay Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın nasıl suç işlediğini belgeleriyle anlattı! Elazığ yardımları ile ilgili flaş iddia: Yardımları kendi adamlarına dağıtıyor! CHP'li Günaydın: "İmamoğlu kaçma şüphesiyle tutukluyken Ünsal Ban’ı kim Türkiye’den uçurdu?"