Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin en çok vurduğu illerden biri Hatay oldu.
20 Şubat’ta Hatay merkezli 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremlerse kent ve çevresi bir kez daha etkilenmiş, ağır hasarlı olan binalar yıkılmıştı. Depremin ilk günleri birçok enkaza arama kurtarma ekipleri ulaştırılamamıştı.
45 bin 89 kişinin hayatını kaybettiği depremin 26'ıncı gününe Hatay'da hala temiz içme suyunun olmadığı öğrenildi.
Sosyal medyada #HataydaSuYok etiketi TT listesine girdi. Birçok kişi #HataydaSuYok etiketi altında 26'ıncı günde bile suya erişim sıkıntısı yaşandığına dair bilgiler paylaşıldı.
Gerçek Gündem
Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Tel Aviv’e roket yağdırdı186 izlenme
Yavaş’tan memurlara bayram müjdesi geldi243 izlenme
"Devretmeye hazırız" dediler ama Türkiye'nin ilk pandemi hastanesinin Diyanet'e verilmesinde 'mercedes' taktiği!165 izlenme
İran'dan savaşın dengesini değiştirecek saldırı! ABD'nin en büyük savaş gemisi USS Abraham Lincoln'e füzeleri fırlattı! "Menzile girince vuracağız" demişlerdi60 izlenme
Kâbe'yi siyasete alet ettiler ! 'Kâfirlere karşı, evet diyoruz Ya Rabbi'409 izlenme
Merdan Yanardağ’a hakaret eden yüzlerce hesap tespit edildi36 izlenme
Yenidoğan çetesi iddianamesi kabul edildi42 izlenme
Sahte içki kâbusu sürüyor! 36 kişi öldü, onlarca kişi yoğun bakımda67 izlenme