Hatay plakalı bir motosiklette depremde kaybettiği yakının cenazesini taşıyan depremzedenin yalnızlığı yürekleri kanattı.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin vurduğu kentlerde aramakurtarma çalışmaları sürüyor. Depremzedeler bir yandan gittikçe ağırlaşan şartlarla boğuşuyor, bir yandan dondurucu soğukla.
Depremin ardından OHAL ilan kentlerde, arama kurtarma çalışmalarının yetersiz kalması tepki çekiyor. Binlerce kişi enkaz altında.
Açıklanan son resmi verilere göre depremde can kaybı 15 bine doğru gidiyor. Kameralara yansıyan bir fotoğraf ise çaresizliği gözler önüne serdi.
Bir vatandaşın araçtan çektiği fotoğrafta 31 plakalı bir motosiklette cenazesini taşıyan kişi görülüyor. Fotoğraf yürekleri kanattı.

halktv.com.tr
Nuri Alan: “YSK’nın İstanbul kararı anayasaya aykırı”148 izlenme
AKP'nin en yüksek oyu aldığı Bayburt, bireysel borç artışında birinci33 izlenme
Dış ticaret açığı Mayıs'ta rekor kırdı!43 izlenme
AKP'li Güler'e vatandaşlardan Sivas'ta büyük protesto! “Anamızı bellediler 23 sene, emekliyiz biz. Mahvettiler bizi ya. Eleştirmeyelim mi kardeşim?”45 izlenme
CHP'li isim canlı yayında açıkladı 'AKP'li bürokratlar gizli gizli yolsuzluk dosyaları getiriyorlar! Burada söylerim ama yazık olur zavallılara'52 izlenme
Altılı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu39 izlenme
Avrupa Parlamentosu'ndan AB'ye Ekrem İmamoğlu uyarısı!36 izlenme
Kiev’de gergin bekleyiş: Halk barikatlar kurup hendek kazıyor69 izlenme