Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından en çok etkilenen iller arasında bulunan Malatya’da binlerce bina yıkılırken, 10 binlerce bina da ağır hasar aldı.
Malatya’da ağır hasar alan Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde bulunan 10 katlı bir binanın kolon ve kiriş aralarında tahta parçaları bırakıldığı görüldü.
Binada oturan vatandaş, binanın kolon ve kiriş aralarına bırakılan tahta ve kadran parçalarını bırakanlar hakkında yasal işlem yapılması istedi.
Kaynak: İHA
Gerçek Gündem
Çin’den ABD kararı! Pompeo dahil birçok kişiye yaptırım!
Erdoğan'ın korumalarına ABD'de ceza!
AKP'li Belediye Başkanı'nın makam aracı isyanı 'Passat mı çekeyim yani !'
Erkin Koray hayatını kaybetti
Alevi derneklerinden İBB'ye teşekkür 'Devlet ilk defa samimi bir şekilde yüzünü Alevilere döndü'
O ülkenin bütçe açığını Türk halkı kapatacak
G.Antep'in Nurdağı ilçesinde, seçimi BBP'li adaya kaybeden AKP'lilerin oy torbalarını kaçırdığı ortaya çıktı !
Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'in iddialarına yanıt
Ünlü ekonomist duyurdu: Büyük zam kasırgası geliyor!
Özgür Özel'den bomba Binali Yıldırım iddiası
Medya Takip Merkezi açıkladı: Ekrem İmamoğlu önde!
Bayram öncesi tezgâhlar boş kaldı! Vatandaş böyle isyan etti: "Sadece bakıp gidiyoruz. Her yer müzelik olmuş, her şey bakımlık"
Trans yağların azı da çoğu da zararlı
CHP-HDP deyince başka, AKP-HDP deyince başka konuşup anında U dönüşü yapan vatandaş izlenme rekoru kırdı!