6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş'ta, depremzedeler için hazırlanan gıda kolilerinin, milletvekillerine gittiği iddia edildi.
Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, AKP Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişçi, depremin yaralarını sarmaya çalışan kentten tedarik edilen ürünlerden oluşan 600 koliyi milletvekillerine dağıttı.
BAZI MİLLETVEKİLLERİ KABUL ETMEDİ
İçerisinde; ceviz, fıstık, sumak, pul biber, fıstık ezmesi, pekmez sucuğu gibi ürünlerin yer aldığı koliyi, bazı milletvekillerinin kabul etmediği de belirtildi.
K.MARAŞ BELEDİYESİ LOGOSU BASILDI
Parlamentodaki milletvekili odalarına dağıttırılan gıda kolilerinin üzerinde Kahraman Maraş Büyükşehir Belediyesi’nin logosunun olduğu görüldü.
Odalara tek tek dağıttırılan kolilerin içine bir de not bırakıldı.
Notta, özetle şu ifadelere yer verildi:
"Bütün varlığımızı ve hatırlarıyla yerle bir olan şehirlerimizi, kardeşlerimizi, yetim ve öksüzlerimizi, bu büyük felaketin yüreklerimizi yakan ağır ve derin acısını nasıl hafifletebilirdik, nasıl baş edebilirdik… Doğusu ve batısıyla güneyi ve kuzeyiyle dört bir yandan gönlü ve bedeniyle tüm milletimiz yanımıza akmasaydı…"

Yeniçağ
AKP Şanlıurfa vekili Halil Özşavlı, toplantı için 2 saat beklettiği muhtarlara telefonda 'Lan kimsiniz lan siz? Bekleyin kardeşim geleceğim' deyince tartışma çıktı!94 izlenme
İYİ Partili yönetici istifa edip CHP’ye katıldı! “İstifalar devam edecek”47 izlenme
Osmanlı bahane ticaret şahane!150 izlenme
TSK'dan ihracı istenen Teğmen Ebru Eroğlu'nun mezuniyet konuşmsı sosyal medyanın gündeminde61 izlenme
Erdoğan ve Bahçeli'ye anket şoku! Cumhur İttifakı eridi50 izlenme
Öğretmenden şoke eden sözler 'Ben devletim, istediğimden para alırım, sen kimsin'1415 izlenme
Bu da oldu! 2-3 emekli birlikte bir Milli Piyango biletine giriyor!37 izlenme
AKP'li Elitaş, duyurdu: Emekli bayram ikramiyeleri belli oldu!48 izlenme