Kahramanmaraş Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, dün; ilçe merkezindeki konteyner ve çadırkentleri ziyaret etti. Yılmazcan, “Neredeydiniz” diye soran vatandaşlara; “Buradayım. AFAD’ın çadırları burada. Ben olmasam bu çadırlarda kalabilir misiniz? Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun sen. O zaman çadırda kalma. Ben seçilmiş belediye başkanıyım. 18 bin oy aldım” dedi.
Halkın tepkisiyle karşılaşan Yılmazcan, vatandaşa, “Devlet burada. Türk Silahlı Kuvvetleri burada. İki vali burada” yanıtını verdi. “Yok yok, sen yoksun burada” diye tepki gösteren bir başka vatandaşa Yılmazcan, “Ben olmasam, bu çadırlarda kalabilir misiniz?” dedi.
“Devlet kurdu bu çadırları, sen mi kurdun? Sen bir gün buraya gelip de milletin halini sormadın” eleştirisine Yılmazcan, “Ben buradayım amca” karşılığını verdi. Vatandaş ise “Biz 70 gündür burada reziliz, rezil” dedi. Yılmazcan, “Bu çadırları kim getirtti? Ben getirttim. Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun sen. O zaman çadırda kalma” karşılığını verdi.
Yeniçağ
Fransa’da sular durulmuyor: Belediye başkanının evine kundaklanmış araçla saldırdılar
Sattıkları şeker fabrikalarından yeterince para gelmeyince bakın ne yaptılar!
CHP'li Günaydın 'Başsavcıya çifte maaşı' Meclis'te gündeme getirdi, AKP'den tek bir yanıt çıkmadı! " Her konuya laf yetiştiren arkadaşlar buna ne diyorsunuz ya?"
'Ankara'ya haftalardır su verilemiyor' iddiasıyla ilgili büyükşehirden açıklama
Haluk Pekşen'den şok iddia: Girit adasında BAE uçakları konuşlanıyor!
PİAR Araştırma Şirketi 'en başarılı belediye başkanı' anketinin sonucunu açıkladı
Görüntüler İngiltere'den: İran'ı vuracak silahlar ABD uçaklarına yüklendi ve yola çıktı!
Toplu iftarı yasakladı, yer sofrasıyla yasağı ilk kendi bozdu!
Konak sevdası dinmiyor! Harcanan para dudak uçuklattı
Askeri casusluk soruşturmasında 10 şirkete kayyum atandı