İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan 18 isim, Emniyet işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek.
Bu sabah gözaltına alınan 5 ismin de dahil edilmesiyle birlikte operasyondaki toplam gözaltı 23'e yükselirken, gözaltına alınan isimler arasında İpekyol markasının sahibi Yalçın Ayaydın'ın 29 yaşındaki oğlu Mert Ayaydın da yer aldı.
Gözaltına alınan isimler arasında eski milli futbolcu Ümit Karan, Bade Nogay, Burak Doğan, Deniz Berk Cengiz, Çağla Boz, Melisa Şahin, Emre Yalçın, Ahmet Şaşmaz ve Nazlıcan Taşkın bulunuyor.

AKP'Lİ MİLLETVEKİLİNİN KUZENİ, HADİSE'NİN ESKİ SEVGİLİSİ
Mert Ayaydın'ın adı 2024 yılında şarkıcı Hadise ile aşk dedikodularında geçmiş, ikili Levent'teki bir mekanın çıkışında beraber görüntülenmişti.
Türkiye'de 180'e yakın şubesi bulunan İpekyol markasının veliahtı olarak görülen Mert Ayaydın, ayrıca AKP 28. dönem İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın'ın kuzeni olarak biliniyor.
Sözcü
Hani bitmişti? Akbelen sabah yine motorlu testere sesleri ile uyandı36 izlenme
Hollandalı dev liman işletmecisi, Türkiye'den çekiliyor!196 izlenme
Somalı madencileri üzen haber: AKP ve MHP ret oyu verdi!36 izlenme
Berber fiyatları uçtu: Bu yıl 4.kez zamlandı57 izlenme
2004’ten 2024’e 5 seçimde büyük değişim34 izlenme
AKP'de Bülent Arınç-Mehmet Metiner kavgası büyüdü! "Omurgasız zavallı"57 izlenme
Sedat Peker'den yeni Levent Göktaş paylaşımı!98 izlenme
Ali Mahir Başarır dokunulmazlık tehdidinde bulunan Şamil Tayyar'ın FETÖ arşivini açtı: "Dün FETÖ’ye alkış tuttun, bugün aynı dilin yedeğinde siyaset yapıyorsun"19 izlenme