Kocaeli Kartepe’de Suadiye Barbaros İlkokulu’nun müdürü, hiperaktif bir
çocuğu baş edemedikleri gerekçesiyle cezalandırarak tören boyunca beton
zeminde oturttu. Müdür Adem Gürsel, 2016’nın ocak ayında da görev
yaptığı Akmeşe İlkokulu’ndan yolun karşısında bulunan evine çektiği
kalorifer hattıyla gündeme gelmişti.
Önceki günkü törenlerde Öğretmenler Günü’ne yakışmayan bir görüntü
Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Kocaeli Kartepe’de Suadiye Barbaros
İlkokulu’nun müdürü, hiperaktif bir çocuğu baş edemedikleri gerekçesiyle
cezalandırarak tören boyunca beton zeminde oturttu. Müdür Adem Gürsel,
2016’nın ocak ayında da görev yaptığı Akmeşe İlkokulu’ndan yolun
karşısında bulunan evine çektiği kalorifer hattıyla gündeme gelmişti.
Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Suadiye Barbaros İlkokulu’nda kutlama sırasında okul müdürü Adem Gürsel hiperaktif olan bir öğrenciye yaramazlık yaptığı gerekçesiyle sinirlendi ve sırada duran öğrencilerin önünde beton zemine oturttu. Dahası tören boyunca yerden kalkmamasını tembihledi. Etkinlik sırasında okul bahçesinin etrafında bulunan veliler görüntü çekerken, bir yandan da bu cezalandırmaya tepki gösterdi. Bir kadın veli, “Çok yanlış, orada öyle hepsinin içinde oturtulması çok yanlış. Haydi müdür oturtuyor, öğretmenler kaldırabilir. Psikolojisini düşünsene, ne olursa olsun o çocuk” derken, bir veli, “Öğretmenler müdahale edebilir ama?”, diğer bir veli ise “Banka oturtursun, yere oturtmak ne demek? Karnı ağrır” diyerek tepki gösterdi. Tepki çeken görüntünün paylaşılmasının ardından okul müdürüne sosyal medyadan da büyük tepki yağdı. Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını, soruşturmanın tamamlanmasının ardından gerekli adımları atacaklarını söyledi.
OKULDAN, YOLUN KARŞISINDAKİ EVİNE KALORİFER HATTI ÇEKMİŞTİ
Öğrencisini diğer öğrenci ve öğretmenlerin gözü önünde ve o soğukta beton zemine oturtarak cezalandıran müdür Adem Gürsel, 2016’nın ocak ayında da görev yaptığı Akmeşe İlkokulu’ndan yolun karşısında bulunan evine çektiği kalorifer hattıyla gündeme gelmişti. Okul ve evin bulunduğu alanda inceleme yapılarak, okul ile ev arasındaki yolun altından kalorifer borularının geçirildiği tespit edilince sistem kapatılmıştı. Okul müdürü Gürsel hakkında soruşturma açılıp, görevden el çektirilmişti.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/874008/Ogrenciyi_beton_zemine_oturtan_vicdansiz_mudur_tanidik_cikti.html
MHP resmi X hesabında unuttu, sosyal medya yıkıldı37 izlenme
Sokak ortasında katledilen gazeteci Hakan Tosun cinayetinde skandalın görüntüsü çıktı! Tanık olarak dinlenen motorcu iki saldırıda da var31 izlenme
AKP'nin itirazıyla Amasra için alınan ‘yeniden sayım’ kararı iptal edildi37 izlenme
Özgür Demirtaş'tan kritik uyarı: "Venezüela’ya döneriz!"38 izlenme
Asıl bedeli dar gelirli ödeyecek24 izlenme
Türk Tabipleri Birliği’nden il il corona vakaları iddiası!402 izlenme
Hüsnü Mahalli 'Afrin yalnızca bir detay'1185 izlenme
Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun hakkında inceleme! Bakırköy Başsavcılığı açıkladı30 izlenme
Türklerden yurt dışında eve 2.5 milyar dolar
Bir zamanlar Erdoğan’a “dahi” diyor onu destekliyordu, şimdi hakaretten yargılanacak!
CHP'den İmamoğlu kararı: 'Tüm isimler birleşti'
Hastanenin corona virüsü servisinde skandal görüntüler! Acil Servis Tıp Teknisyeni hasta yakınlarının saldırısına uğradı!