Gezi Parkı protestolarının sürdüğü günlerde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini Zehra Develioğlu’nun Kabataş’ta belden yukarıları çıplak, ellerinde deri eldivenler, başlarında siyah bandanalar bulunan 80100 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradığı öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında “elimizde görüntüler var, bu Cuma görüntüleri açıklayacağız” demişti.
HKP avukatları “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama”, “Bu suçun Ağırlaştırılmış hali Basın Yolu İle İşlenmesi”, “Adil Yargılamayı Etkilemeye Teşebbüs” ve “Yalan Tanıklık” suçlarını işlediklerini belirterek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Zehra Develioğlu, Gazeteciler; Elif Çakır, İsmet Berkan, Ardan Zentürk, Halime Kökçe, Murat Çiçek, Saadet Oruç, Ersoy Dede, Kenan Alpay, Fuat Uğur, Mahmut Övür, Kemal Öztürk, Merve Şebnem Oruç, Yasin Aktay, Abdülkadir Selvi, Cemile Bayraktar, Abdülhamit Güler, Ahmet Kekeç, Dönemin Star, Yeni Akit, Türkiye, Sabah, Yeni Şafak Gazeteleri ve A Haber’in Genel Yayın Yönetmenleri hakkında suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusuna ilişkin HKP MYK Üyesi Adnan Okur, ''Bugünkü suç duyurumuzun konusu; Kabataş Gelini yalanının Yeni Akit tarafından itiraf edilmesi ve uydurma olduğunun kabul edilmesidir. Bu itirafın nedeni, Yeni Akit’in, o dönem bu yalanda buluştukları Elif Çakır ile kapışmasıdır.Bilindiği üzere Şanlı Gezi İsyanımızı karalamak, haklılığına ve meşruluğuna gölge düşürmek için dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan; “Çok önemli bir yakınımın gelinini yerlerde sürüklediler” açıklamasını yaparak yalanın fitilini ateşlemiş, yandaş gazeteciler de gereğini yaparak yalanı devam ettirmişlerdi. AKP’giller Şanlı Gezi İsyanımıza FETÖ ile birlikte saldırdılar. FETÖ ile birlikte örgütlediler Kabataş Gelini yalanını. Birlikte Gezinin masumiyetini karalamaya çalıştılar. Ama 1725 Aralıkta ortaklıkları bozulup birbirlerine girince, Kabataş Gelini yalanı da FETÖ tarafından mobese kayıtlarıyla ortaya çıkarıldı'' ifadelerini kullandı.
Deniz Yavuzyılmaz Eskişehir'deki o elementin akıllara zarar değerini açıkladı! "1 kg disprosyumun fiyatı, 1 kg demir fiyatının 1000 katı. İşte peşkeşin boyutu!"28 izlenme
Antalya Konyaaltı'nda geç kızın fotoğrafını çeken yabancı uyruklu 3 kişi meydan dayağı yedi!54 izlenme
Canan Kaftancıoğlu hakkındaki iddianameye kabul!57 izlenme
Mansur Yavaş’tan flaş açıklama! Sıra Ankara’ya mı gelecek…128 izlenme
Diyanet gezmelerde! Diyanet İşleri'nin ABD gezisinin nedeni 'pes' dedirtti!77 izlenme
Bunun bedelini kim ödeyecek?120 izlenme
Emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağkur emekli maaşı zammı belli gibi…68 izlenme
Köy enstitüsü mezunu Fikri öğretmenden ibretlik tavsiyeler278 izlenme
Japonlar da tren yolu yapmış ! Sinyalizasyon sistemi bile var !
Sivas Belediye Başkanı'ndan sert İmralı tepkisi: "Türk'ün binlerce yıllık töresine bir başkaldırıdır"
Bir zamanlar sembol markaydı: Yarım asırlık fabrika kapanıyor
Kamera önünde 'işgal devleti', perde arkasında iş birliği!