Bu hafta grup toplantısı yapmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gribal bir enfeksiyon geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.
İlgili iddiaların ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan açıklama geldi.
Yalçın MHP'nin grup toplantısının Bahçeli'nin yakalandığı öksürük rahatsızlığının devam etmesi nedeniyle iptal edildiğini belirterek "Söz konusu rahatsızlığın kalıcı tedavisine yönelik çok yönlü tıbbi test ve değerlendirmeler sürmektedir. Sayın Genel Başkanımızın sağlığı yerindedir" değerlendirmesinde bulundu.
Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker de açıklama yaptı ve bunun rutin bir kontrol olduğu bilgisini paylaştı.
MHP'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:
"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, kontrollü bir şekilde planlanan zaman aralığında bazı tetkikler ve checkup yapılmak üzere tahlilleri ve sonuçları değerlendirilerek akabinde tekrar mesaisine devam edecektir."

Sözcü
Narin Güran davasında cezalar kesildi: Karar metni ortaya çıktı135 izlenme
AKP'li belediye okul için bağışlanan araziye villa izni verdi!56 izlenme
Elektrik şirketlerine 6 ayda 8,9 milyar TL ödendi45 izlenme
Eşel Mobil sistemi çöktü, akaryakıta peş peşe gelen zamlar gıda fiyatlarını uçurdu32 izlenme
Bitmeyen hızlı trenin ihalesi de gizli!92 izlenme
Sedat Peker’den Demirören’e: "Ailece suç örgütü olduğunuzu tüm dünyaya anlatacağım"48 izlenme
Büyükşehirleri kaybeden AKP'den yeni hamle!295 izlenme
AKP'nin vatandaşı getirdiği nokta marketlerde 'Patates ve soğana hücum !'597 izlenme