Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ankara İl Müdürlüğü’nün üç ayda 570 bin evin ziyaret edilmesinin istendiğine dikkati çektiği yazısında, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Çankaya ilçesinde bunu yapabilecek kadar ‘Ulusal Hane Ziyaretleri’ projesi çalışanı var mı?” sorusunu gündeme getirdi.
Sosyal Hizmet Merkezleri’nde 9 Ocak’ta gerçekleştirilen toplantıda “Güncellenen hane ziyaretlerinin tamamlanabilmesi için gerekirse merkezlerdeki tüm meslek elemanlarının ziyaretler için alana çıkması sağlanacak” kararı alınmasına dikkati çeken Pehlivan, “Yanisi şu: Bakanlığın il ve ilçedeki merkezlerinde çalışan herkesin diğer işlerini bırakıp evleri ziyaret etmesi kararı alındı” dedi.
ERDOĞAN VURGUSU
Pehlivan, evlere giden memurun elindeki zarfta AKP’li Cumhurbaşkanı Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çiftçi aile ile poz verdiği fotoğrafıyla birlikte “21 yıldır hizmet ve memleket aşkıyla çalışıyoruz” ifadelerinin yazdığını belirtti.
Pehlivan, “Nihayetinde öğrendim ki sosyal hizmetler merkezlerindeki tüm personel artık kendisini AKP çalışanı gibi hissediyor. Öyle ya, memur olsalar da seçime kadar kapı kapı dolaşıp hükümet için oy toplamaya zorlanıyorlar. Haliyle rahatsızlık had safhada ama ‘Görev bu’ deyip sineye çekiyorlar” diye yazdı.
KRT
"Cübbeli'nin korumaları beni öldürmeye çalıştı" demişti, Seren Serengil'in Cübbeli Ahmet'le ilgili şikâyet dosyası 7 günde kapatıldı! İfade bile alınmadı39 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "Terörün artmasının sorumlusu hükümet ve sayın Cumhurbaşkanıdır. Hesap vermesi gereken kişi odur"53 izlenme
Erdoğan’ın ‘Kek yersiniz’ diye tanıttığı millet bahçelerine son 3 yılda 40 milyon lira harcandı!60 izlenme
CHP'li Altıok'tan Uysal'a tepki: İstanbul'a atanması tesadüf değil135 izlenme
Yıldırım'dan itiraf gibi açıklama! "250 sayfayı okumadım, o sayfaların büyük bir bölümü bizim dilekçelerimiz"113 izlenme
Kaftancıoğlu: Gidici değil Geziciyim147 izlenme
İmamoğlu'ndan CHP Kurultayı'nda 'iktidar' mesajı! Parlamenter sistem ve kalkınma vurgusu!25 izlenme
Uyuşturucu operasyonunda tutuklanmıştı: Ela Rümeysa Cebeci ek ifade verdi35 izlenme