Uyuşturucu operasyonunda tutuklanmıştı: Ela Rümeysa Cebeci ek ifade verdi

17 izlenme 21 Aralık 2025
Reklamlar

Medyaya Uyuşturucu Soruşturması kapsamında tutuklanan sunucu Ela Rümeysa Cebeci, yeniden ifadesinin alınması için İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Cebeci ifade sonrası cezaevine geri götürüldü



Medyaya Uyuşturucu Soruşturması kapsamında tutuklanan sunucu Ela Rümeysa Cebeci, yeniden ifadesinin alınması için İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. 

Tutuklu bulunan Cebeci, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran’ın adliyede bulunduğu dakikalarda adliyeye getirildi.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İPA, 'Türkiye'nin İsraf Karnesi'ni yayımladı: İşte kalem kalem kamuyu zarara uğratan harcamalar Gazze için yürüyen kadınlar AKP binasına alınmadı: "Oylarımız alındı ama biz buraya alınmıyoruz" Şanlıurfa'da seçim kampanyası için Belediye'ye giden Bağımsız bir aday, bütün personelin Erdoğan'ın mitingine gittiğini görünce isyan etti ! MB’nin binası da saray mimarına gitti!