Şimşek’in yaptığı paylaşım, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal’a iletilince, Şimşek hakkında yaptırım uygulamak yerine olayın saklandığı anlaşıldı.
TÜBİTAK Başkanı Mandal’ın, Atatürk düşmanlığı içeren bu paylaşımla ilgili işlem yapması gerektiği yerde “TÜBİTAK ibaresini kaldırsın” talimatı vermesi tepki çekti. Bu talimatın ardından Şimşek, Linkedin’deki profilinden “Araştırmacı” ve “TÜBİTAK” ifadesini sildi.
Öte yandan Odatv’nin edindiği bilgilere göre devlet içerisinde FETÖ’den sonra gerçekleşen cemaat yapılanmasının bu olayda da kendini ortaya çıkardığı anlaşıldı.
İskenderpaşa Cemaati HAKYOL grubundan olan TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal’ın kendisi gibi aynı tarikata üye olan Hasan Fetih Şimşek’e yönelik bu tavrı, “Devleti tarikatlara teslim etmenin sonu bu” yorumlarının yapılmasına neden oldu.
İşte o paylaşım ve görseller:

.jpeg)
.jpeg)
https://odatv.com/devletitarikatlarateslimetmeninsonubu18071943.html
Yap işlet devret müteahhitlerine bayramda ABD enflasyonu müjdesi!51 izlenme
200 lira nasıl 200 liracık oldu?91 izlenme
Eskişehir'deki termik santral ihalesi iptal edildi!80 izlenme
Marmara Üniversitesi RTE Külliyesi’ne 2.6 milyar lira bütçe ayrıldı: Müteahhit ise tanıdık!107 izlenme
Yeni dizi Kızıl Goncalar'da gündem olan replik: "O vatan haini yetmez ama evetçi içerde mi?"77 izlenme
Vatandaş isyan etti: "Bize anayasa değil ekonomi lazım!"25 izlenme
AKP’li isimden mide bulandıran paylaşım! Tepkiler sonrası apar topar sildi30 izlenme
Trabzon’da ekmeğe zam üstüne zam32 izlenme