Diamond Tema Nevşin Mengü'ye konuştu: 'Adalet Bakanı benim de hakkımı korumak zorunda'

31 izlenme 20 Haziran 2024
Reklamlar

'Yer6' adlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube programına konuk olan Diamond Tema, "Adalet Bakanı benim de hakkımı korumak zorunda." dedi.



'Yer6' adlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle 'Diamond Tema' hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube programına konuk olan Diamond Tema, "Ben Diyanet İşleri Başkanlığı’nın onay verdiği bir kitapta yazanı söyledim, Hz.Muhammed’e hakaret etmedim" ifadelerini kullandı.

"Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici, çirkin ve provokatif ifadeler asla kabul edilemez" diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la ilgili de konuşan, Diamond Tema "Adalet Bakanı benim de hakkımı korumak zorunda." dedi.  

sokgazetesi.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ünlü araştırmacı erken seçimin net tarihini verdi! AKP’nin atacağı her adımı açıkladı Diyanet külliyesi milyonları yuttu, AKP’li vekil şükrederek bittiğini duyurdu! AKP milletvekili rektör yapıldı... Akademisyenlere "niye siyaset yapıyorsun" diye ceza verdi! Corona virüsü salgınında ‘Kanal İstanbul’ ihalesi!