Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarının seçmen nezdinde son dönemde düşüşe geçtiği belirtilen karşılığına ilişkin dikkat çeken yorumlarda bulundu.
Portakal, konuyla ilgili Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda, "Erdoğan'ın 20 yıllık büyüsünün bozulduğunu" belirterek "Ekonomik buhran içindeki yurttaş, yönetenlerin, yakın çevrelerinin, ayrıcalıklı isimlerin lüks yaşamını görünce kayıtsız kalamıyor. Namaz, Kur’an tilavetinin artık oyları arttırmak için yeterli olmayacağı aşikar! Din üstünden siyaset de işe yaramaz" dedi.
Merkez Bankası'nın eriyen döviz rezervleriyle ilgili '128 Milyar dolar' tartışmalarını da hatırlatan Portakal, "Erken veya zamanında bir seçim de olsa seçmen “128” diyecektir. Görünen bu kadar net. Ben ne düşüneyim, yönetenler düşünsün." ifadelerini kullandı.
Portakal'ın paylaşımları şöyle:


http://www.krttv.com.tr/gundem/dikkatcekenerdoganpaylasimi20yillikbuyuh76040.html
Şirketlerin yine ‘acelesi’ var!40 izlenme
44 barodan 'şer-i hükümlere' ortak tepki!191 izlenme
AKP binlerce seçmeni İstanbul'a taşıyacak151 izlenme
İzmir Kız Lisesi öğrencileri Andımızı okudu !1875 izlenme
Kamera önünde 'işgal devleti', perde arkasında iş birliği!665 izlenme
Kim bu hanımefendiler? Devlet ziyaretinde tartışma yaratan fotoğraf55 izlenme
İmamoğlu sansürüne tepkiler çığ gibi!17 izlenme
CHP'lilerden ölüm hastanelerinde protesto: ‘Bu ülkeden SGK’dan 8 bin TL almak için 12 bebek öldürüldü’39 izlenme