Üniversitenin Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın koordinasyonunda akademik bir ekip tarafından sürdürülen araştırma, 26 ilde kent merkezlerinde yaşayan 18 yaş üzeri 1000 kişiyle yapıldı.
‘Türkiye'de bugün bir seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?’ sorusuna katılımcıların, kararsızlar (%10,4) dağıtıldıktan sonra, yüzde 40,2'si AKP, yüzde 33'ü CHP, yüzde 9,2'si HDP, yüzde 8,3'ü MHP, yüzde 8,1'i ise İYİ Parti yanıtını verdi.

Araştırma sonuçlarına göre, ‘Son bir yılda yaşanan ekonomik gelişmeler sizi nasıl etkiledi?’ sorusuna toplumun yüzde 46,5'i ekonomik olarak daha kötüye gittiğini belirtirken, yüzde 19,4'ü hiç etkilenmediği şeklinde cevap verdi. 2018 yılında kendi ekonomik olarak daha kötü durumda görenlerin oranı yüzde 57,1'di.
Kurultay davası sonrası Özgür Çelik'ten ilk açıklama: "CHP şu an 360 derecelik bir saldırı altında"27 izlenme
AKP'den Halk Ekmek'e ikinci kez hayır!97 izlenme
TRT'de skandal büyüyor! Silahlarla beraber GPS cihazları da kayıp102 izlenme
1 yıllık fiyat artışı milleti perişan etti: İşte 'doğal kazığın' faturası!62 izlenme
CHP’li başkan Erdoğan’a hakaretten tutuklandı!49 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 940 yeni vaka tespit edilirken, 4 kişi hayatını kaybetti, 1237 kişi sağlığına kavuştu!51 izlenme
Batman'da, Valinin öve öve bitiremediği 153 milyonluk yol ilk senesinde çöktü!24 izlenme
Tekel bayileri isyan etti! "Salgın bahane, dertleri alkol karşıtlığı!"93 izlenme