Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, insanların çoğunun söz dinlemediği, adaletsizlik ve zulmün her yerde olduğunu yazdı. Dilipak, “İstişare ve şûra, ehliyet ve liyakatın esamesi okunmuyor. Vay onların haline. Onların ihlastan uzak, gösteriş için yapılan ibadetleri, duaları ve tevbeleri de kabul olmayacak. Allah’ın ipini bırakanların Allah da ipini bırakacak” ifadesini kullandı.
Dilipak, “İrtidat moda oldu sanki. Din de, ideoloji de, gelenek de eskisi kadar itibar görmüyor. Bu gidişle gelecek günler geçen günleri aratacağa benziyor. Dünya malına ve makamına tamah edenler, hem dünyalarını ve hem de ahiretlerini kaybedecekler. Kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşuyorlar. Dua ile belalarını istiyorlar sanki. Unutmamak gerekir ki, haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yok eder ve kemal aynı zamanda zeval vaktidir. Gecenin kemalinin aydınlığa en yakın zaman olduğu gibi” görüşünü savundu.
https://halktv.com.tr/gundem/dilipakbutunkesimlerderusvettorpilheryerde416185h
Cumhur İttifakı’nda büyük çatlak: 14 ilde Erdoğan’a oy vermeyecekler40 izlenme
Malzemelerin fiyatı uçtu: Erdoğan'ın 'şifa reçetesini' enflasyon vurdu!52 izlenme
Türkiye o teğmenin komutanına verdiği yanıtı konuşuyor57 izlenme
Bugün '50+1 değişmeli' diyen Erdoğan, 4 yıl önce 'vazgeçilmez' diye savunmuş41 izlenme
Twitter belge paylaştı, planı ifşa etti: "Bant daraltması konusunda tehdit olduğuna inandığımız bir uyarı aldık"42 izlenme
Suriye kökenli seçmenin de kafası karışık!437 izlenme
AKP’li kadından yurttaşlara hakaret! 'Zıkkım yiyin, köpekler. Belanızı aramayın. Terörist şerefsizler'64 izlenme
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi! Yüzde 25 zamlandı30 izlenme
Akbelen ormanlarına mahkeme kararına rağmen iş makinaları soktular!
Her yerde torpil, her yerde kayırma, her yerde particilik: Son skandal mülakatlarda ortaya çıktı!
Ölen Somalı madencinin eşi: Eşimi tekrar öldürdüler
Sevenlerinden Volkan Konak'ın mezarına akın! "Aynı rüzgar, aynı kiraz dalından iki kez geçmez"