BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün ihalesini 14 Şubat’ta yaptığı 10’uncu Avrasya İslam Şûrası’nın organizasyon işi içn Kamu İhale Kanunu’nun tartışmalı 21’inci maddesindeki ‘pazarlık usulü’ yöntemi tercih edildi.
Sadece iki şirketin katıldığı ihaleyi Diyanet’in birçok organizasyon ihalesini de alan Mois İletişim Şirketi, 249 bin TL teklif vererek kazandı. Diyanet ile şirket arasında 27 Şubat tarihinde sözleşme imzalandı. Ankara’da düzenlenecek olan şura bir gün sürecek.
Diyanet’in Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaştığı ve cinsiyet ayrımcılığı yapıldığı gerekçesiyle tartışmalara neden olan kamu spotlarını da Mois İletişim Şirketi yaptı. Diyanet’in “III. Afrika Ülkeleri Müslüman Dini Liderler Zirvesi Organizasyon İşi”ni de aynı şirket 265 bin TL karşılığı üstlendi. Şirket Diyanet’in Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda düzenlediği “Yanımızda Olan Birileri Var” kampanyasını da hazırladı. Diyanet’in Sıfır Atık Projesi ile Cumhurbaşkanlığı’nın “Zamanını Aşan Medeniyet Özbekistan Sergi ve Sempozyumu’’nu da Mois organize etti.
Ankara’da yapılacak 10’uncu Avrasya İslam Şürası’nın organizasyonuna 107 asgari ücret karşılığı harcama yapılacak.
https://www.abcgazetesi.com/diyanetinbirgunluktoplantibedeli250binlira88076
Töreni kaçıran öğrenci yağmur altında tek başına İstiklal Marşı okudu!57 izlenme
Motorin 13 lira olacak iddiası: Yeni zam cuma akşamı75 izlenme
Taciz edilen kadın, tacizciyi pişman etti! Tacizci önce kabul etmedi sonra özür diledi63 izlenme
CHP'li Sancar, AKP’li Tin hakkında 3 fatura daha ortaya çıkardı!124 izlenme
Mansur Yavaş’tan sert çıkış: "Ankara’ya saplanan kazıklar…"40 izlenme
TRT'den ABD'ye milyonlar akmış!54 izlenme
AKP’li başkandan İmamoğlu hakkında skandal tweet!98 izlenme
Reuters'tan çarpıcı iddia: "Erdoğan son TCMB başkanından da soğuyor"59 izlenme
Para cezası verilen Kaftancıoğlu’ndan Soylu’ya: "Helal para güle güle yesin"
'Zaman Özgür başkanımla yol yürüme zamanıdır'
Ankara'dan tüm dengeleri değiştirecek kulis! Erdoğan'ın uğruna herkesi tek kalemde sileceği ismi açıkladı
Berat Albayrak'ın yeni vaadi: İnşallah enflasyon...