Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sorumlu hiçbir ismin istifa etmemesine tepkiler sürüyor.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a yakın isimlerden olduğu belirtilen, Diyanet’in vakıflarından Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) Başkanvekili Haydar Bekiroğlu, istifa olmamasını “Yozlaşma böyle bir şey” diyerek eleştirdi.
" 'SORUMLU OLABİLİR MİYİM?'DİYEN BİR KİŞİ BİLE ÇIKMAZ"
Cumhuriyet'ten Sefa Uyar'ın haberine göre, Daha önce Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü yapan ve halihazırda Diyanet başkanlık müşaviri de olan Bekiroğlu, “Binlerce insan ölür. Haneler viran olur. ‘Acaba ben de bundan birazcık da olsa sorumlu olabilir miyim?’ diyen bir kişi bile çıkmaz” ifadelerini kullandı.
Bekiroğlu, başka bir paylaşımında ise “Orada hâlâ ıssız çocuklar var. Toprağa kalbini gömmüş anneler, umuda yüzünü dönmüş babalar var. Burada ise ruhunu şöhrete satmış, ideallerini koltukla değişmiş, gerçeği algıya kurban edenler var” dedi.
Yeniçağ
Dev tatbikatı casus iftirası atılan amiraller yönetiyor!145 izlenme
Ziraat’e Alman kayyum geliyor!35 izlenme
Merdan Yanardağ: "İYİ Parti, hakkımdaki soruşturmayı iktidar havzasına kapağı atmak için kullandı"25 izlenme
Tahsisli swap’ın işlemesi için faiz seviyesi belirleyici açıklaması42 izlenme
AKP, Fahrettin Altun için kadro statüsü uydurdu: ‘Siyasi memur’muş!56 izlenme
Erken seçimin ayak sesleri gibi hamleler peş peşe geldi! Biri Erdoğan'dan geldi diğeri de...7 izlenme
TÜİK’in işsizlik rakamlarına vatandaşlar inanmadı!71 izlenme
Thodex’in firari patronundan 8 aydır iz yok!40 izlenme
İmamoğlu için istenen hapis cezasına tepkiler çığ gibi büyüyor!
Sağlık Bakanlığı'ndan “Ölmüş vatandaş taburcu edildi” iddiasına açıklama
Mamak Çağrıbey Anadolu Lisesi'nde öğretmenleri için eylem yapan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldız tarafından disiplinle tehdit edildi
85 bin Türk Londra’dan ev aldı!