Tekirdağ’da geçtiğimiz gün meydana kazada hayatını kaybeden Recep Çetin’in, dolmuş parası olmadığı için yolda yürüdüğü öğrenildi.
Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Çerkezköy–Kapaklı yolu Yünsa Kavşağı’nda meydana gelen kazada, otoyolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 36 yaşındaki Recep Çetin , bir otomobilin kendine çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.
Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen Çetin’in, Çerkezköy’de bir kahvehanede çalıştığı ve o gün cebinde dolmuş parası olmadığı için işten eve yürüyerek dönmek zorunda kaldığını öğrenildi. Ayrıca ayağında rahatsızlık olduğu da söylenen Çetin’in, muhtemelen bu rahatsızlık nedeniyle kazadan kaçamadığını ve hayatını kaybettiği belirtildi.
Bir süredir hayırseverlerin yardımı ile geçimini sağlayan Çetin’in, ölümünün ardından geriye 3 yetim ve ödenmemiş faturalar bıraktığı belirtildi.

https://tele1.com.tr/dolmusparasiolmayanyurttasevineyururkenhayatinikaybetti243432/
İsrail, Hamaney'i böyle vurmuş23 izlenme
Bingöl'de 4.4 büyüklüğünde deprem38 izlenme
Plakasız kamyonla taşınan mültecilere barikat kurduruldu iddiası: CHP'li Murat Bakan Yerlikaya'ya tek tek sordu40 izlenme
Ali Babacan'ın cevap veremediği soru! Ziraat ABD şubesini neden kapattı?340 izlenme
Yandaş gazete manşetleri bölündü!28 izlenme
Erk Acarer Sinan Ateş cinayetiyle ilgili şok iddialarda bulundu, tetikçinin ifadelerini yayınladı!212 izlenme
İlhan İrem'in yıllar önce kaleme aldığı Fetullah Gülen yazısı yeniden gündemde24 izlenme
Çin'deki COVID-19 kısıtlamaları hafifletilmeye başlandı40 izlenme