Home
23 Kasım 2023 ( 17 izlenme )
Reklamlar

Dövdüğü kişiyi polise teslim etti ve "Kızıma uyuşturucu satmak istedi" dedi! Onun kızı olmadığı ortaya çıktı.

Dövdüğü kişiyi polise teslim etti ve "Kızıma uyuşturucu satmak istedi" dedi! Onun kızı olmadığı ortaya çıktı.

Genç kıza uyuşturucu satmak için Avcılar'a geldiğinde Oğuzhan İ. tarafından F.Y dövüldü. "uyuşturucu ticareti" suçundan adliyeye sevk edildi. 


Şüpheliyi döverken, etrafındakilere kızıma uyuşturucu satacağını söyleyen Oğuzhan İ, zanlının kızıma uyuşturucu satmaya çalıştığı kızı değil, sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Dün Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olayda F.Y isimli şahıs, bir kızın cep telefonuna mesaj atarak uyuşturucu satmaya çalıştı. Oğuzhan İ. Öte yandan yazmaya devam etti ve F.Y. ile randevu aldı.

DÖVEREK POLİSE TESLİM ETTİ
İSTOC Bağcılar'da oto galerisi olan Oğuzhan İ. Şüpheli, F.Y.'yi görür görmez dövmeye tekmelemeye başladı. Dayak anları cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansırken, Oğuzhan İ. şüpheli F.Y.'yi teslim etti ve polis tutuklayarak sorgulanmak üzere emniyete götürdü. 


KIZIM DEDİĞİ SEVGİLİSİ ÇIKTI
İstanbul Uyuşturucu Suçları Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamada, şüpheliyi döverken kızıma uyuşturucu satacağını çevresindekilere anlatan Oğuzhan İ., zanlının kızıma uyuşturucu satmaya çalıştığını söyledi. polisle birlikte olan kız soruşturma sonrası, sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

“DAHA AZ BİLE YAPTIM”
"Kasten yaralama" suçlamasıyla yargılanan Oğuzhan İ. mahkemeye gönderildi. Oğuzhan İ. "Daha az bile yaptım" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kan donduran raporu İYİ Partili Kabukcuoğlu açıkladı: "Çocuğun cinsel istismarı 4 kat arttı" RTE'den büyük başarı! MB döviz rezervleri 7 yılda 130 milyar dolardan 93 milyar dolara ‘yükseldi!’ Hazır gıdaları tüketirken dikkat! Marketlerdeki hazır dönerin paketlenmesinde skandal görüntüler! O cemaatin lideri Türkiye'ye iade edildi!