Döviz kurunun son günlerde rekordan rekora koşması akıllara Erdoğan'ın konuşmasını getirdi!

93 izlenme 24 Ekim 2020
Reklamlar

Erdoğan'ın Başbakanlık yaptığı dönemde gerçekleştirdiği bir konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Döviz kurunun son günlerde rekordan rekora koşması akıllara Erdoğan'ın konuşmasını getirdi. Erdoğan, Başbakanlık yaptığı sırada gerçekleştirdiği konuşmada Dolar kuruun 1,7 seviyelerinde Euro kurunun da 1,3 seviyelerinde olduğu görünüyor. İşte Erdoğan'ın o konuşması.

Erdoğan: Para, bayrak gibi, milli marş gibi, bir ülkenin itibarını, bağımsızlığını simgeler. - Paranın itibarı ülkenin itibarıdır. - Ama maalesef ülkemizde paranın itibarıyla birlikte ülkenin itibarını da yıllarca beş paralık ettiler.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vatandaştan Erdoğan'a tepki: "Saray’da yaşarsan, gayet güzel beslenirsen, halkın durumundan haberin olmaz" Yok artık! Cübbeli'den penis duası! Mahfi Eğilmez dolar ve euro'nun bile bile nasıl yükseltildiğini açıkladı Yalanın da böylesi görülmedi!