Haramidere mevkisindeki D-100 karayolunda bir şoför, beyaz ticari aracıyla metrobüsteki yolcuların ve diğer araç sürücülerinin hayatını tehlikeye atarak metrobüs yolunda yapılan çalışma için koyulan dubaları metrobüs şeridine doğru devirdi. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir vatandaş şoföre tepki göstererek sosyal medya hesabında paylaştı.
GÖZALTINA ALINDI
Metrobüstekilerin ve diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan sürücünün A.A. olduğu belirlendi. Şüpheli hakkında “trafik işaretlerini bozma, yerini değiştirme” suçundan 1979 lira “şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak” suçundan 436 lira cezai işlem uygulandı.

SÜRÜCÜ BELGESİNE EL KONULDU
A.A.’nın seyir halindeyken trafiğin akışına aykırı olarak diğer yol kullanıcılarını tehlikeye atacak şekilde araç kullanması nedeniyle, adli işlem başlatıldı.
A.A.’nın sürücü belgesine de el konduğu belirtildi. Sürücünün ehliyetini geri almak için sağlık ve psikoteknik raporu alması gerektiği kaydedildi.
Yeniçağ
CHP Milletvekili Ali Öztunç 'A Haber her gün küfür ediyor, sadece bir dosya gelmiş!'
Salim Güran'ın 45 adımı tek tek kaydedilmiş: 'Cinayet saati' ayrıntısı
Erdoğan'dan emeklileri üzecek açıklamalar: "10 bin lira emekli maaşı yeterli değil" ama seyyanen zam için kapıyı kapattı
Milyonlarca emekli ve asgari ücretliyi ilgilendiriyor: Mahfi Eğilmez zam formülünü açıkladı!
RTE 'Türkiye hiçbir döneminde bu kadar özgür ve huzurlu olmamıştı' İzleyelim, bakalım nasılmış !