Ünlü İngiliz ekonomi gazetesi Financial Times (FT) bugün Erdoğan manşetiyle çıktı. Kapakta en üstte Erdoğan’ın önceki gün İstanbul’da yaptığı market alışverişinden bir fotoğrafa yer veren gazete “Fiyat artışları Türkleri rahatsız ediyor” başlığını kullandı.
“Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İstanbul’da bir süper marketin reyonlarına bakıyor” ifadeleriyle fotoğraf hakkında bilgi veren FT, Türkiye’de eylülde enflasyonun yüzde 19,58 ile iki buçuk yılın zirvesine yükseldiğine ve Merkez Bankası’nın resmi hedefinin
neredeyse dört katına çıktığına, başta gıda fiyatları olmak üzere hayat pahalılığına dönük
halkın tepkisinin giderek arttığına ve gıda enflasyonunun yüzde 29 ile manşet enflasyonun bile üzerinde olduğuna işaret etti.
Türkiye’de hükümetin geçen ay süper marketlere karşı ‘makul’ olmayan fiyatlar gerekçesiyle soruşturma başlattığını hatırlatan gazete, Erdoğan’ın fiyat artışlarıyla ilgili perakende sektöründeki ‘fırsatçıları’ suçladığını aktardı.

Erdoğan, önceki gün yine aynı markete gitti ve alışveriş yaptı.
Markette yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, iki yıl önceki alışverişinde sadece bisküvi, gofret gibi atıştırmalıklar alırken, bu kez iki alışveriş arabasını doldurdu. Kurutulmuş meyveler, mantı, gevrek, kuruyemiş, şalgam ve meyve suları, çikolata, bisküvi, kurabiye, gofret ve cips alan Erdoğan’ın alışverişinin toplam tutarı da ortaya çıktı.
Erdoğan ailesinin kasadayken çekilen görüntülerinde yapılan incelemeye göre 1002 lira 47 kuruş tutan alışverişin ödemesini Cumhurbaşkanı Erdoğan cüzdanından çıkardığı nakit para ile ödedi. Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasının kasiyeri Erdoğan’a 7.5 lira para üstü verdi.
AKP'li belediyelerin de keyfi yerinde! Deprem haftasında konser ihaleleri yaptılar33 izlenme
Kur Korumalı Mevduat’ın maliyeti Temmuz'da 23,3 milyar TL oldu!54 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rusya'nın doğalgaz vanasını kapatmasından dolayı Türkiye bundan etkilenmez."35 izlenme
Mahfi Eğilmez'den şok iddia! Yurt dışına çıkarılan 6,9 milyar dolara açıkladı29 izlenme
Uğur Dündar'dan Muharrem İnce'ye açık mektup: Sen de çok iyi biliyorsun ki Erdoğan’ın istediği oluyor!34 izlenme
Ayhan Bora Kaplan Davası'nda karar açıklandı54 izlenme
İsrail’in savunma doktrini 'demir kubbe' mahvoldu, ateşkes isteyecek9 izlenme
Keçiörenli kadınlar '5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde AKP'lileri kovdu !2823 izlenme
2 kez mülakatta elenen savcı adayı, tutanaklara ulaştı: "Rezilliğin bu boyutta olduğunu tahmin etmiyordum"
AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda özel güvenlikti, Kızılay'a yönetici oldu!
İkinci Dünya Savaşı'ndan bugüne bir ilk yaşandı: Japon savaş uçakları Filipinler'e indi
Mahvettiler! Atatürk Havalimanı’na inen uçaklar için büyük risk oluşacak!