ENDONEZYA TV'LERİNDE
Yaklaşık 3 milyon lira haksız kazanç elde eden şebekeye düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Doğan K.'nın ise operasyonlardan önce Bali adasına kaçtığı belirlendi. Doğan K. Bali'de de aynı yöntemle dolandırıcılık yapınca Endonezya polisi tarafından gözaltına alındı. Şebeke liderinin Türkiye'ye iadesi bekleniyor. Doğan K.'nın gözaltına alınması ve evinde yapılan arama Endonezya TV'lerinde yayınlandı.
ÇOK SAYIDA POS CİHAZI ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, farklı kişiler adına düzenlenmiş banka ve kredi kartları, pos cihazları, bilgisayarlar ve ATM kamera düzeneği ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 13'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla, 2'si de tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
Şüphelilerin ele geçirildikleri kart bilgileriyle ATM'lerinden para çekme anları güvenlik kameralarına yansıdı.
İmamoğlu'nun gerçek diplomaları paylaşıldı
Güldür Güldür’de alkış alan EYT skeci!
Otizimli Çocuklar Can Dostlarıyla Buluştu
İmamoğlu davasında neler yaşandı? İşte tüm süreç...
Benzine yine zam geldi
Erdoğan’ın açılışını yaptığı 'Yeni Nesil Hastane' 7 aydır açılmadı!
16 yaşındaki kıza saatlerce tecavüz eden yabancı uyruklu 4 erkeğe onlarca yıl hapis cezası!
Giden gidene…
Cumhurbaşkanı kararıyla vergilere zam geldi! İşte kolonyadan temizlik ürünlerine gelen vergi zamları...
Emekliler imza kampanyası başlattı! İşte talepleri
Fatih Altaylı'dan alkol yasağı yazısına "Senin derdin ile" diyenlere: "E be haysiyetsizler. Alkol dinen yasak da faiz serbest mi? Zina serbest mi? Hepiniz zinaya bayılıyorsunuz"
Mehmet Şimşek durdurulamıyor! Yapay zekaya da vergi geliyor
Yalçın Menteş hayatını kaybetti…
Özgür Özel boykot çağrısı yapmıştı: Espressolab’de Erdoğan sloganı attılar!