The Bloomberg 50 listesi, “finanstan modaya, teknolojiden ticarete 2019 yılını tanımlayan” isimlerden oluşuyor.
Listede Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, iklim aktivisti Greta Thunberg ve Barbadoslu ünlü şarkıcı/girişimci Rihanna gibi 2019’a damga vuran isimler yer aldı.

Bloomberg Business Week, “2019’u 2019 yapan” isimlerle ilgili kısa bilgilendirme yazılarına da internet sitesinde yer verdi.
Ekrem İmamoğlu’nun haziran ayında tekrar edilen belediye başkanlığı seçimlerini yüzde 54 oyla kazandığının hatırlatıldığı yazıda, 31 Mart seçimlerinin ardından yaşanan sürece yer verildi.
ERDOĞAN İSTANBUL YENİLGİSİNİ KABUL ETMEDİ
Enflasyon, işsizlik ve değer kaybeden liranın büyük bir zarara yol açtığı ve Erdoğan’ın partisinin mart seçimlerinde başkent Ankara’yı ve diğer büyük şehirleri kaybettiğinin aktarıldığı kısa makalede, buna karşın İmamoğlu’nun 14 bin oyla kazanmasının ardından Cumhurbaşkanı’nın oy sahtekârlığı diye haykırarak, İstanbul yenilgisini kabul etmediği yazıldı.
Çağan Koç imzalı yazı şöyle devam etti: “Türkiye’nin en yüksek seçim kurulu, yarışın tekrarı yolunda tartışmalı bir karar verdi ve İmamoğlu oy farkını 800 bine çıkardı.”
Tanıtım yazısında, “İmamoğlu iyi iş çıkarırsa, Cumhurbaşkanı’nın (Tayyip Erdoğan) 2023’te bir rakibi olabilir” ifadesi yer aldı.
Makale, belediye başkanlığı koltuğunun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın siyasi kariyeri için de bir sıçrama tahtası olduğu bilgisiyle sona erdi.

Varlık Fonu yetmedi yeni bir fon kapıda!300 izlenme
İmamoğlu'ndan 'Bir çivi bile çakmadı' diyen Erdoğan'a yanıt: "Cumhurbaşkanından 24 kat daha fazla iş üretmişim"44 izlenme
İmamoğlu'nun diploma davasında yeni gelişme21 izlenme
Buğday ithalatında tarihi rekor!144 izlenme
İmamoğlu "20 yılın ihanet tablosu" dedi: Bir milyon metreküp hafriyatın parası kimin cebine gitti?40 izlenme
Diyanet’in bir günlük toplantı bedeli: 250 bin lira!108 izlenme
İYİ Parti’de deprem sürüyor! Ümit Dikbayır’a ‘istifa’ çağrısı yapan teşkilattan istifa50 izlenme
Ulusal Kurtuluş’un ikinci adımı Erzurum Kongresi 104 yaşında: Manda ve himaye kabul edilemez!44 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 25.304 yeni vaka tespit edildi, 28.852 kişi sağlığına kavuşurken, 200 kişi hayatını kaybetti!
AKOM saat vererek uyardı: İstanbul'u sağanak vuracak
Dilan Polat ve Engin Polat’a tutuklama talebi
Rus medyasından bomba iddia! Rusya Türkiye'yi tehdit etti, Ukrayna'ya Bayraktar SİHA gönderimi durduruldu!