Türkiye'de normalleşmenin ardından corona virüsü vakaları yeniden binli rakamların üzerine çıktı, ikinci dalga endişesi başladı. Durum böyle olunca virüsle mücadelenin kahramanları olarak gösterilen, hem fiziksel hem de psikolojik olarak ağır bir yük altında olan doktorlar, istifa etmeye başladı.
Batman'da 4 doktorun ardından istifa sesleri bu kez de Düzce'de duyuldu. 3 enfeksiyon hastalıkları uzmanı bulunan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi istifa ve emeklilik dilekçeleriyle sarsıldı.
“HAKSIZLIK VE YORGUN DÜŞME” İDDİASI
Hastanede görevli Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Arif Doğan Habiloğlu, yönetime istifa dilekçesi vererek izne ayrıldı. Doktorlardan Erhan Sert ise emekli olmak için dilekçe verdi. İki doktorun da uğradıkları haksızlık ve virüsle mücadelede yorgun düşmeleri nedeniyle görevlerinden ayrılmak istediği ileri sürüldü.
Sözcü'nün telefonla ulaştığı Dr. Arif Doğan Habiloğlu, izinde olduğunu ve konuşmak istemediğini belirtti. Dr. Erhan Sert ise 62 yaşında olduğunu, risk grubunda bulunduğunu, yorgunluk nedeniyle yıprandığını ve bu nedenle emekliliğini istediğini açıkladı.
Hastane Başhekimi Dr. Volkan Temi ise telefonlarımıza yanıt vermedi.
RTE sıkılmadan diyor ki 'Siz bu insanları niye takip etmediniz ? Sizin İstihbarat Teşkilatınız Çalışmıyor mu ?' Pes !517 izlenme
'Yoksulluk' gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi: Türkiye, AB'de yoksulluk riskinin en fazla arttığı ülke oldu!57 izlenme
Boykot çağrısına destek verdiği için diziden çıkarılmıştı: Başak Gümülcinelioğlu'ndan ilk açıklama!44 izlenme
Milyonluk ihaleyi alan AKP’li müteahhit gazeteciye hakaretler savurdu47 izlenme
Hazır gıdaları tüketirken dikkat! Marketlerdeki hazır dönerin paketlenmesinde skandal görüntüler!63 izlenme
Kurban Bayramı yaklaşırken, Bilim Kurulu Üyesi Özlü’den flaş açıklama "Bunlara çok ama çok dikkat edin!"84 izlenme
Yurttaştan iddianame farkındalığı: "İddianame, iddia üzerine hazırlanırsa iddianamedir. İftira varsa iddianame değildir. Bizi daha da hırslandırdı"28 izlenme
‘Gökçek 4 milyonluk robotu çöpe mi attı, eve mi götürdü21 izlenme
Belediyeden bir garip uygulama: İlçeye girenden ‘ayak bastı’ parası alıyor!
Çocukları paylaştı... Alparslan Kuytul, operasyon yapılacağını anlayınca bu videoyu kaydetti: "Eğer bana bir operasyon yapılacak olursa..."
Bakan Koca açıkladı: 7.795 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.492.977’ye, can kaybı da 26.237’ye yükseldi!
Zam üstüne zam! Et fiyatları el yakıyor, vatandaş tepkili!