Edirne’de Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Geçtiğimiz yıl 20 TL olan 350 gram pidenin fiyatı, bu yıl 30 TL olarak belirlendi.
Ramazan ayına sayılı günler kala, iftar sofralarının vazgeçilmezi olan pidenin fiyatı da belli oldu. Geçtiğimiz yıl 20 TL olan pidenin bu yıl 30 TL olması için fırıncılardan kendilerine talep geldiğini belirten Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Edirne’de bu yıl 350 gram pidenin 30 TL’den satışa sunulacağını açıkladı. Cingöz, açıklanan fiyatın herkese hayırlı olmasını diledi.
Cingöz, ''Pidede günün koşullarına göre fiyat belirlendi. Türkiye genelindeki fiyatlar, 350 gram pide 30 TL, 300 gram pide 25 TL. Bizde de talep edilen fiyat 350 gram 30 TL. Bazı ilçelerde de 300 gram 25 TL olacak. Bizim verdiğimiz sade pide fiyatı olarak geçerli. Yumurtalı isteyen fırına farkını verir ve yumurtalı yaptırır'' dedi.
Nefes
İstiklal Marşı'nı 'Neşet Ertaş yazdı' demekle kalmadı, bir kıtasını bile okuyamadı!51 izlenme
TOKİ Ankara kurasında 497 konut kayboldu! Kura yenilenecek40 izlenme
Fatih Altaylı'dan Buket Aydın'ı kızdıracak sözler: “Söylediğinin bir önemi yok. Konuşmaya değer varlık değil”54 izlenme
Süleyman Soylu’nun ekibinde yine FETÖ krizi!76 izlenme
Ekmeğe zam üstüne zam gelince vatandaşlar çareyi böyle buldu43 izlenme
İstanbul'daki eylemlerde tutuklanan 278 kişiden 5'i serbest bırakıldı41 izlenme
Özgür Demirtaş'tan flaş 128 Milyar dolar açıklaması128 izlenme
AKP'nin kalesinde vatandaş bayrak açtı! 'Aç yok diyorlar, gelsinler ben göstereyim'59 izlenme
Saray'dan YSK'ya CHP telefonu! Bakın ne yanıt almışlar
Aziz İhsan Aktaş'ın ifadelerinin perde arkası! CHP'li Gökhan Günaydın tek tek anlattı!
YSK’dan açıklama! İşte yenilenen İstanbul seçiminin maliyeti
Ceren cinayetinden sonra, Ordu bu kez 4 yaşında çocuğa tecavüz rezaletiyle sarsıldı