Edirne’nin Havsa ilçesinde ikinci el ayakkabı satan esnaf, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’a “Vatandaş, ikinci el ayakkabı bile alamıyor” dedi. Tanal, “Ekonomik çöküşün göstergesi” karşılığını verdi.
CHP’li milletvekilleri Mahmut Tanal ve Okan Gaytancıoğlu, Edirne’de çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Tanal ve Gaytancıoğlu’na CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve CHP Havsa İlçe Başkanı Hüseyin Özden eşlik etti.
Havsa ilçesindeki bir çarşıda tezgâh açarak ikinci el ayakkabı satan bir esnaf, alıcı bulamadığını söyledi. Tanal, “Zam gelecek, zam gelecek” diye türkü söylerken satışları sordu. Esnaf, satışların düştüğünü belirtti.
Tezgâhta satışta olan bir ayakkabıyı eline alan Gaytancıoğlu, "Piyasada bu ayakkabı şu anda 400 TL’ye yakındır" diyerek, esnafa kaç liraya sattığını sordu. Esnafın "80 TL" yanıtı üzerine Gaytancıoğlu, "Bunu bile alamıyor vatandaş" diye konuştu.
Esnaf, “Vatandaş ikinci el ayakkabıyı bile alamıyor” dedi. Tanal, “O duruma düştü yani. Ekonomik çöküşün göstergesidir bu” diye karşılık verdi.
Bahçeli 'Üç arkadaşımla giderim' demişti: İlk aday AKP'den çıktı
Bagok Dağı’nda PKK’lı teröristlerle çatışma: 1 Şehit, 4 yaralı
Burgazada Madam Martha Koyu kiralama yoluyla özel kişilere devredilecek!
Erdoğan’ın 2011'de başbakanken yaptığı Öcalan açıklaması gündem oldu: “Tayyip Erdoğan sağ oldukça, İmralı'daki için farklı bir uygulama asla düşünülemez. Bu namertçe bir iftiradır”
İmamoğlu: 29 Ekim bizim kırmızı çizgimizdir
RTÜK harekete geçti: Muhalif kanallara inceleme başlatıldı
Açık öğretimin yolu tarikatlara çıktı!
Adalet Bakanı'ndan Narin açıklaması: Tespit edilen birtakım kamera görüntüleri TÜBİTAK'ta
Başkan Salman, makam aracını iade etti!
İşte böyle bir kitle yarattılar ! AKP'nin her icraatını halâ Kılıçdaroğlu'nun yaptığını sanıyorlar !
Vatandaş enkaz altındayken halı saha ihalesi!
Sındırgı'da meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem anı böyle görüntülendi
İktidara isyan etti! Şahan Gökbakar Türkiye'nin ranta açılan servetini paylaştı
Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenine çok sayıda öğrenciye cinsel istismardan hapis cezası!