Eğitim seviyesi yerlerde ! 'Çin Seddi Nerededir ?' sorusunu bile 2 joker kullanarak bilebildi !

415 izlenme 05 Ağustos 2018
Reklamlar
ATV'de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" isimli yarışmada bir yarışmacı, "Çin Seddi nerededir?" sorusunu cevaplayamadı. Yarışmacının durumu sosyal medyada çok konuşuldu. Kullanıcılar, yarışmacının durumunu eğitim sisteminin "ezberci yönüne" bağladılar.

Yarışmacı önce seyirciye soruyor. Seyircinin yüzde 49'u yanlış cevap veriyor. Yarışmacı sonra telefon jokeri kullanıyor. Bütün bunlar, adı üzerinde 'Çin Seddi'nin nerede olduğu sorusuna cevap verebilmek için yapılıyor. Türkiye'de nasıl bir eğitim sistemi var? 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hazine kaçak geçen yabancılar yüzünden 1 milyar lira ödedi: "Sözleşmeleri imzalayan ve Sayıştay'ın tüm uyarılarına rağmen yıllardır tedbir almayan yetkililer hakkında adli işlem yapılmalıdır" Erdoğan o kağıdı gördü mü? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son verileri açıkladı: Can kaybı 4.778'e, vaka sayısı da 175.218'e yükseldi! Devlet kusurlu, depremzede borçlu çıktı